HOK-jentesamling på Liland

Lørdag 1. desember var nesten alle HOK-jentene over 15 år samlet på Liland i Gneist sitt klubbhus!

Fra Varegg stilte: Ingrid, Johanne, Kristin, Merla, Kari og Kristiane

Vi startet dagen med tikken som oppvarming. Ikke vanlig tikken, men o-tikken. Alle deltagerne hadde kart, utenom de tre «revene» som ikke hadde kart og som ikke visste hvor noen av postene lå. Du var bare fri dersom du var på posten, målet var å få tatt alle postene fortest mulig, uten at en av «revene» fikk tatt deg. Dersom du ble tatt, måtte du gi fra deg kartet til den som tok deg, for så selv å prøve å få deg et nytt kart ved å ta en annen.

Etter en vellykket oppvarming dro vi videre lengre bort i skauen, for en ny økt.  Der var det 11 poster uti skogen. På hver post var det en bokstav, vi måtte finne alle bokstavene slik at det ble et ord.  Det var en fellesstart, Kristin kom først i mål men siden hun ikke fant ut ordet (som var HOK-julekos) vant hun heller ikke.  Vanskelig ord for en dame fra Sverige!

Etter en god trening gikk vi inn for å spise og kose oss. Først hadde vi julegrøt med mandel. Da vi var ferdig med å spise hadde vi lagkonkurranser, med mange ulike utfordringer som å spise eple fra en vannbøtte, finne en tyggis i et fat med mel, og mimekonkurranse for å nevne noe. Det er fint at HOK-jentene får sjansen til å bli bedre kjent med hverandre.

Ingrid og Kristiane

2012-12-04 10:37:41