Håkon leverte i junior-VM uttak

IMG_8619-skjert-490

Seier til Jarvis Westergård på Kongsberg, Sindre Ø Deisz nummer 8.

Under dagens junior-VM uttak på Kongsberg viste Håkon Jarvis Westergård at han etter to år med live-oppdateringer på PC’en fra junior-VM, i år har planer om å være i sentrum av begivenhetene.

Med et nesten feilfritt løp han inn til seier, og dermed kvittet eksil-Varegg-løperen seg langt på vei med junior-VM spøkelse.

En annen som imponerte i dag var Sindre. Den lettbeinte karen viste med sin 8. plass at han også finner frem andre steder enn på stor målestokk rundt Ortu-vannet i Fyllingsdalen.

I dag var det krevende orientering fra steg en for juniorene, og de fikk virkelig prøve kompasset, tøff øvelse i seg selv om det har lagt ubrukt inne i håndflaten siden Tiomila.

Dagens løp er uansett historie, og den kan en bare lære av. I morgen har Oskar, Kristine, Johanne og Ørjan tenkt å benytte denne lærdommen til å løfte seg oppover resultatlisten.

Der junioreliten fikk liten sikt, steinete bunn og krevende orientering, var løypene i de tradisjonelle Pinseløpene, hvor resten av Varegg-eliten deltok, lagt snillere.

(mer under bildet)

IMG_8614-490

Vegard Westergård trivdes utmerket med den type utfordringer, og kunne løpe inn som nummer 4 i sommervarmen.

Kristian Ølmheim, Petter Marki Erichsen, Ingrid Vrålstad Løvås og Erlend Moster Knudsen leverte også solid.

Det gjorde selvfølgelig også veteranene Owen Westergård, Harald Valen og Kristian Løvås, i sine respektive eliteklasser.

Andre som lyktes med å omstille på en god måte fra blautmyr og brake til tynningshogst og lyng finner du: her og her

For resten er det blanke ark og fargestifter i morgen.

0000-00-00 00:00:00