God KM-helg for Varegg!

Mye edelt metall i KM!

KM Langdistanse og stafett ble arrangert på Bontveit i helgen. Hverken været eller terrenget viste seg fra sin beste side lørdag, men 30 Varegg-løpere stilte likevel til start. Og det ble mange gode resultater! Hele 7 gullmedaljer ble innkassert av Vareggløpere, i tillegg til 7 medaljer av andre valører. 

I D15-16 løp Ingrid inn til en suveren seier, hele 9:45 foran nummer to. Kristiane kapret tredjeplassen, og dermed medalje nummer to i D15-16. Markus viste også styrke da han vant H13-14 med over 7 minutters margin. Trekløveret Kårhild, Constanse og Gunhild dominerte i D13-14 med henholdsvis første-, tredje- og fjerdeplass. 

I H15-16 hadde Vegard nok en god dag på jobben. Han vant klassen med knappe 8 minutter, og blir med rette omtalt som "kretsens beste løper" på Fana sine hjemmesider. (Det er ikke utenkelig at en slik offisiell uttalelse fra Fana er en større seier for unge Westergård enn selve KM-tittelen). 

Juniorene i H17-18 rasket med seg det som var av medaljer da Sindre vant foran Torjus og Per Ola. Og som om ikke det var nok, sørget Ørjan for å ta fjedeplasssen, slik at konkurrentene ikke en gang kom i nærheten av seierspallen...

Også blant seniorene var det flere høydepunkter. Christiane durte gjennom løypen med tysk presisjon, og tok seieren i D19. Hun kom inn 3:48 før Helen Martinsen fra Gular, mens Kari tok en gledelig tredjeplass. Per Harald løp inn til andreplass i H21, fattige 8 sekunder etter vinneren. Løypen var tøff, men så ikke ut til å by på for store problemer hverken for Per Harald eller for Oskar, som tok tredjeplassen i H21. 

alt

KM Stafett ble avholdt søndag. Vi kommer tilbake med oppdatering så snart arrangøren er klare med resultatlistene. I mellomtiden er det mulig å studere resultatene fra lørdag, samt noen bilder fra stafetten.

alt

alt

alt

0000-00-00 00:00:00