Flotte dager på Fjord-O

Gular, Voss og Varegg arrangerer i disse dager 4-dagers O-løp på Voss.

alt

Varegg stiller med en stor gruppe arrangører i alle aldre. Ungdommene har droppet sommerjobben og de voksne har brukt feriedagene sine for å lage bra løp i storslått natur på Voss. Første dag var det Storåsen som var løpsområdet. "Et av Vestlandets beste terreng," var løpernes karakteristikk av området. Moderat kupering, åpne og lettløpte myrer - og tilnærmet brakefritt... Andre dag var samlingsplass på Herresåsen skiarena. I sol og strålende sommervær over NM-stadion fullførte over 500 deltagere også her i lettløpt og flott terreng.
Disse to dagene har Varegg hatt mange gode resultater. altVåre unge løpere Otto Femsteinevik og Tobias Engeli, Ragnhild Vrålstad Løvås, Mathias Kjærner-Semb, Martin og Kristian Fredrik Thomassen har alle blitt svært flinke o-løpere. Trekløveret Constance Storvestre, Gunhild Stuland Tysvær og Kårhild Husby Norstad har begge dagene plassert seg i toppen av klasse D13-14, i tillegg til å konkurrere mot Styrk i T-skjortesalg.
alt15-åringen Ingrid Vrålstad Løvås viser også at 7.plassen fra O-festivalen ikke var en tilfeldighet. Til tross for fall i første løp, holdt det til topplasseringer begge dager. Markus Kjærner-Semb har vist flott fremgang i år, og er blitt mye mer stabil i o-løypa. Oskar Røen og Torjus Raa har også fått topplasseringer i sine klasser. Oskar leder sin klasse sammenlagt med omtrent sju minutter! De habile skiskytterne Ragnhild og Martin Femsteinevik, viser at de er treffsikre også i o-løypa. Flotte plasseringer også disse dagene.alt
Vareggungdommene har et tett program. I tillegg til deltagelse i løp og arrangement, er de også med på Niklas og Jørn sin treningsleir. Formiddagen benyttes til o-teknisk trening i variert og spennende terreng i og rundt Voss.

alt

alt

alt

2012-06-27 22:48:32