Fem sløyfer i medvind fra alle kanter

IMG_7370-540

Tiger tok Urb-o Cupen trygt videre.

Sindre Østgulen Deisz, Vegard Jarvis Westergård og Erlend Moster Knudsen var kjappest på sløyfene under dagens Urb-o Cup.

Når en legger til at Sandefjord-karen, Moster Knudsen, var ubeskjeden nok til å stikke av med tre enkeltseire, går regnestykket med fem sløyfer opp.

 

 

IMG_7367-540

Her er det fullt fokus på arbeidsoppgavene.

 

Med Helge Tiger Haugland som løypelegger, supplert av Kim og Christoffer i sekreteriatet er lite overlatt til tilfeldighetene, og løperne får skylde seg selv for eventuelle tidstap og dårlige veivalg. For arrangementet, signert familien Haugland, var det lite å utsette på.

I medvind fra alle kanter og nyinnkjøpte refelkser på postene var det ingen grunn til å bomme.

IMG_7376-540

Moro med Urb-o Cup, eller kanskje det er vel så artig å få bilde i bla'.

 

 

Costanse Storvestre, Vegard Jarvis Westergård, Erlend Moster Knudsen og Kristine Fjellanger var kvartetten med best totaltid i ungdoms- og hovedklassene etter samtlige sløyfer.

 

 

Trøyene i Urb-o Cupen er det såpass stor kamp om at det alltid er manko på dem foran hvert løp, om det kommer av omsetningsverdien på det illegale markedet, eller mistillit til vaskemaskinen hos arrangørene vites ikke.

 

 

Uansett var det i dag nevnte Fjellanger som tok flest poeng i klatrekonkurransen på kvinnesiden. På sverdsiden var det jevne steg mellom Moster Knudsen og silkestrilen fra Eidsvåg, Trygve Buanes. Begge med 1 800 poeng.

 

 

Lettbeinte Fjellanger fikk full pott, og 2 000 poeng.

 

 

I poengkonkurransen ble hun imidlertid dyttet ned fra toppen av pallen. Her var det Ann Elin Bendiksen som var best, med 1 800 poeng i kampen om den grønne trøyen.

 

 

Moster Knudsen løp i den grønne trøyen i dag, og etter 2 000 poeng, og seier i den kampen også i dag viste han at det ikke er noen tilfeldighet. Her er det hyggelig å notere seg at unggutten Olav Eikrem ypper seg mot seniorene og er nest best.

 

 

For øvrige detaljer henvises til eventor og Urb-o Cup siden.

 

 

Hvis det, mot formodning, skulle være feil eller mangler i listene er det bare å ta kontakt.

 

 

IMG_7371-540

Midt i vintertreningen før den viktige 2012-sesongen fant Sindre rom for å løpe fem intervaller fra Skansedammen i kveld.

 

 

IMG_7380-540

 

Niklas synes det går såpass lett om dagen at han stilte med stor sekk.

 

 

IMG_7372-540

En pust i bakken mellom dragene.

 

IMG_7370-540

2012-02-15 10:27:10