Årets første Pokalkamp

Det var stor deltagelse i tirsdagens pokalkamp i Blomsterdalen. I et av Bergens fineste terreng stilte Varegg med 51 deltagere.
Vi fikk toppresultater i flere klasser, spesielt gledelig med våre rekrutter som presterer så bra i o-løypa. Aune og Haakon Fredrik toppet lista i N-åpen. Einar, Lars og Njord som alle løp sine første Pokalkampløp, kapret de tre første plassene i D/H-10N. Kristian Fredrik var suveren vinner i H11-12. Markus var uslåelig i H13-14, med Styrk på tredje plass. I D14-16 stilte Varegg med seks løpere, også her toppet Varegg med Ingrid på første og Kårhild på andre plass.
Vegard var igjen for sterk for de andre H15-16-løperne. Kim-Andre tok en flott tredjeplass. Blant de fem Vareggjentene som stilte i D17 var det denne gangen Johanne som var sterkest med andre plass, kun ti sekunder bak vinneren. I H17 viste sølvmedaljevinneren fra NM i helgen, Sindre, at han er i knallform. Sindre vant med over minuttet, mens Erlend også viser at han er på vei oppover med en flott tredjeplass. Svenske Jonatan stilte til start for Varegg for første gang, og det nyeste tilskuddet til klubben viste at han ikke hadde glemt det o-tekniske arbeidet han la ned i Stockholm i sin ungdom. Vi ønsker Jonatan velkommen til Varegg!
Resultatene fra løpet finner du her.

2012-05-02 11:47:52