Venla- Vareggjentene imponerte helt i mål

Vareggjentene sjokkåpnet og toppet en fantastisk innsats med superløp av Gunhild på den krevende 8,2km ankeretappen og sikret laget en 82.pl blant Nordens skarpeste lag. Og 2.laget imponerte også og klarte 270.pl.

Årets plassering er en solid forbering fra 355. pl i fjor, 292.pl i 2009 og foreløpig rekord som var 284.pl fra debutåret 2008.  Lagleder Mette vår høyt oppe da hun strålende fornøyd oppsummerte stafetten slik:

Christiane Trösse,7,1km: kom fint ut, fant rytmen og farten og gikk nærmest bomfritt og var bare 2,26 bak teten.  Imponerende og utrolig viktig at laget fikk en så god start.

Kari Svingheim,6,3 km: gikk offensivt ut, men fikk noe bom etter 3.2km, men jobbet seg inn til en oppsiktsvekkende god 81.pl, 10.05 min bak teten.

Linn Kristine Gjesdal, 5,2km: Vi var spente på LK siden hun har hanglet med forkjølelse.  Men også hun startet beintøft og etter 2.1 km snuste hun på 59.plass, gikk så på en ca 3 min bom opp til 2.9 km.  Men så var det fin flyt og imponerende fart og hun sendte ut Gunhild som nr 100, 19.45 min bak teten.

Gunhild Rogne Halland, 8,2km: Gunhild viste heller ikke respekt for skarpskodde konkurrenter og hadde klatret til 81.plass ved 4,8km.  Hun løpte kontrollert, passet på gaflingene sine og hadde krefter helt til slutt og sørget for å sikre Vareggs beste stafettinnsats noensinne for jenter da hun spurtet inn til 82.pl.

 alt

f.v: Gunhild, kari, Linn Kristine, Christiane

2.laget imponerte også både med laginnsats, men ikke minst med gledelige enkeltresultater:

Kristine Fjellanger er vår ferske o-løper, men var likevel tøff nok til å ta på seg den hektiske og krevende 1.etappen.  Hun var tydeligvis hissig på grøten og ut fra start forserte hun kraftig og tok sikkkert "mange hundre" lag.  Hun røk på sin største bom på 1.post, men fra 3,5km og til veksling tapte hun bare minuttet til teten og sendte Tone som 189.lag.

Tone Aamli Sundtjønn er en rutinert stafettløper og gjorde sine saker på en sikker måte selv om hun kunne fortelle om litt småbomming tok hun laget sitt 27 plasser opp på resultatlisten og sendte Anne ut som 162.lag

Anne Aubert slo til da det gjaldt som mest og kunne lykkelig melde at : "dette gikk veldig bra".  Anne tøffet seg i første del av løypen og etter 2,1km var hun helt oppe på 115.plass.  det gikk lit ttyngre etterhvert, men å klatre 25.plasser til en 137.pl var strålende.

Johanne Rakner er vår andre nye løper, og hun tok på seg den tøffeste utfordringen: den krevende 8,2km lange ankeretappen.  Men Johanne er også ekstraordinær løpssterk så distansen klarte hun bra.  Hun fikk sine utfordringer å kjempe med i det diffuse og flate terrenget, men med ca 11 min/km klarte hun oppgaven sin på en flott måte og kunne stemple i mål på en 270.plass. 

2011-06-18 19:04:45