Vareggs utviklingsstipend til Håkon W

På torsdagens årsmøte ble vår Håkon Westergård tildelt Varegg Allianselags høythengende "utviklingsstipend for sportslig satsing".Stipendet på kr 20.000 ble delt ut av lagets leder Jan Arvid Robstad.

Fra og med 2007 etablerte Varegg Allianseidrettslag "utviklingsstipend for sportslig satsing".  Allianseidrettslaget ønsker å styrke junior-og senior satsingen i klubben.  I statuttene står det at "stipendet henger meget høyt og vil primært bli tildelt medlemmer som allerede har vist gode prestasjoner og som ønsker å satse videre på et høyere nasjonalt plan".  Stipendet gis til utøvere som har fylt 16 år og inntil fylte 30 år.

Som 17 åring oppnådde Håkon gode resultater både nasjonalt og internasjonalt og i fjorårets sesong utviklet de sportslige prestasjonene seg ytterligere.  NM gull i sprint, sølv NM ultralang og sølv NM natt og 2.plass totalt i den nasjonale juniorcupen for 17.18 åringer er de nasjonale topplasseringene.  Internasjonalt klarte han bronse på Langdistansen og gull på stafetten i Ungdoms EM og i JEC (Junior European Cup) ble det 2.plass på Langdistansen.

0000-00-00 00:00:00