Vareggløpere på treningsleir i Stavanger

HOK sin elitegruppe "Topp Ti" inkludert noen andre ivrige o-løpere var i helgen på treningsleir i Stavanger/Sandnes området.  Vårlig, snøbart terreng og høy kvalitet på øktene ga løperne full valuta.

 

 

Varegg stilte med en supermotivert gjeng i helgen: Sindre, Oskar, Torjus, Linn Kristine, Gunhild, Vegard, Kristine og Johanne, Owen, Oppmann jubiorjenter og kretstrener Jørn og trener Niklas. Radarparet Jørn/Niklas hadde fått låne Kristiansand OK sitt eliteopplegg så det ble virkelig noen flotte o-tekniske økter der særlig retning og kompassløping ble terpet.  Opplegget frister helt klart til gjentagelse neste vinter.

Været var strålende, dog med tett tåke som gjorde fellesstarten på nattøkten i Njåskogen til en ekstra utfordring. Programmet var slik:

Fredag: Korridor løping i Sørmarka (Sindre, Torjus, Oskar, Niklas)

Lørdag: Sørmarka: postplukk, kompassløping med sladdet kart

Lørdag kveld: Njåskogen, fellestart natt o-løp.

Søndag formiddag: 4 km løype i Njåskogen

 

De røde Vital treningsjakkene som "Topp Ti" gruppen har fått fra gruppens sponsor ble godt mottatt.

Niklas instruerer Kristine(tv) og Johanne.  Disse to jentene er temmelig ferske, men har en ekstraordinær løpskapasitet som gjør at de virkelig kan bli to positive overraskelser utover i sesongen.

Niklas skygget Kristine og Johanne på postplukk og kompassløping i Sørmarka.

Som gruppens kraftigste er det mange som prøver seg på Oskar.  Her håndterer han lett Sindre og Vegard før treningen i Sørmarka.

Topp motiverte jenter som lærte mye i helgen: Kristine(f.v), Kristine, Linn Kristine og Gunhild

Sindre (2.pl) spurter i mål like før Oskar. Oskar vet vi har kapasitet, men i helgen viste Sindre veldig stabil og sikker orientering - han blir en farlig utfordrer i H17-18.

Vår ferskeste Vareggmedlem Jørn trivdes godt i det raske terrenget i Njåskogen: "her vil eg tilbake"!

Niklas var nok en gang en utmerket trener og reiseleder.  Her løper han inn til en 5.plass på fellesstarten.

Gunhild har trent godt i vinter og var stødig på nattorienteringen selv om tåken gjorde det vel vanskelig noen steder.

Vegard måtte stå over fellestarten pga vondt kne, men da var han selvskreven fotograf.  Her eksperimenterer fotografen og Niklas. Kunsten kalles: "fotograf i ringen"

 

2011-01-27 14:51:25