Varegg nummer 5 i junior-NM stafett

Trioen Oskar Røen, Lasse Solheim og Håkon J. Westergård var bare tre minutter fra medalje under dagens junior-NM stafett. Beste jentelag fra Varegg ble nummer 11.

Det var knyttet stor spenning til om Vareggs lag i herreklassen under dagens junior-NM stafett kunne forsvare startnummeret, etter en noe overraskende fjerdeplass på Mysen i fjor.

alt

Trener Niklas hadde plukket ut den formsterke trioen Oskar Røen, Lasse Solheim og Håkon J. Westergård til klubbens førstelag.

Oskar, som leverte med bravur under førsteetappe på senior-NM, måtte gi noen flere minutter til teten i dag enn under senior-NM for to uker tilbake.

Lasse ble sendt ut på 16. plass, med snaut fire minutter opp til de beste.

Fanastrilen Lasse tok utfordringen på strak arm, og med 4. beste etappetid løp han bylaget Varegg opp til 8. plass.

Juniorlandslagsmannen Håkon leverte en solid sisteetappe, og kunne løpe Varegg inn som nummer fem.

Frol vant foran Raumar og NTNUI. Varegg hadde til slutt bare tre små minutter opp til NTNUI, som tok seg av den siste plassen på pallen.

alt

I dameklassen var det Vareggs andreoppstilling, med Ragnhild Lund-Johansen, Maria Njølstad Vonen og Johanne Rakner, klubbens beste lag med 11. plass.

Førstelaget, med trioen Kristine Fjellanger, Linn Kristine Gjesdal og Gunhild Rogne Halland, ble nummer 21.

Dameklassen ble vunnet av Konnerud, foran Halden og Raumar.

Ellers er det verdt å nevne at den Sindre Østgulen Deisz, som var hjemmeværende reserve til junior-NM stafett, satt en solid pers i Stoltzen i dag. Tiden 9.25 viser at etterveksten også er god i Varegg.

Resultater finner du: her

2011-09-24 19:54:02