Varegg inviterer til «Førjulsnatten – 2011»

vareggorientering 

Er det nok å ha arrangert et løp to ganger tidligere for å kunne kalle det en tradisjon?

Hvis svaret er «ja», kan vi si at Varegg onsdag den 14. desember har gleden av å invitere til den tradisjonelle «Førjulsnatten» – årets siste natt-cup-løp.

Løpet arrangeres i år i Langeskogen på Kråkenes, med frammøte ved Credokirken (tidligere Livets ord).

 

- Siden løpet går så nært opp mot jul, ønsker vi som vanlig å gjøre litt ekstra ut av det, forteller løpsleder og løypelegger Sverre Ottesen.

-Vi kan lokke med 5 minutters gange fra parkering (ved Casperkollen) til samlingsplass (som blir under tak ved Credokirken, tidl. Livets ord) og start / mål i umiddelbar nærhet av samlingsplass.

Som vanlig i «Førjulsnatten» er det lagt opp til at spesielt løperne i A-løypen skal få en skikkelig «karamell å suge på». Her blir det en bergens-variant av «långa-natten»!

Fellestart, gafling, kartbytte halvvegs på de 6,8 kilometrene og mange poster håper vi skal innby til tøffe kamper mann mot mann og dame mot dame, enten man kjemper om 1. eller 21. plassen?

Stiller BMI-kongen til start i A-løypen i sitt favoritt-terreng, og hvor mange klarer han i så fall å ha bak seg på resultatlisten når vekten ikke kan trekkes fra???

Løyeleggeren håper at så mange som mulig (også av 40- og 50-åringene!) tar utfordringen og melder seg på i A-løypen. 

- Den største premien må jo være at alle som kommer seg igjennom denne løypen opplagt vil kunne unne seg litt ekstra julegodt, med god samvittighet! Kan dessuten love at det (i alle fall til å være i   Langeskogen) blir ganske flate løyper – m.a.o. ingen poster på toppen av Gullstølen denne gang!

Fra tidligere år har hhv. Morten Westergård og Bjarthe Westerheim hvert sitt napp i vandrepokalen som er satt opp til vinneren i HA, mens Kirsti Lysaker og Gunhild Rogne Halland har hver sin seier i DA. For å sikre seg pokalen til odel & eie, må man vinne Førjulsnatten tre ganger.

B-løypen er på 3,8 km (antatt vinnertid 35 – 40 minutter), mens C-løypen er på 2,0 km (antatt vinnertid 20-25 minutter).

Løperdrikken blir julegløgg, og i tillegg serveres trolig både pepperkaker og mandariner. 

Det er ellers ikke umulig at det kan vanke en liten «julepakke» til de løperne som passer mål som nr. 7, 17, 27, 37, osv. Med andre ord: «Alle kan få!

For innbydelse og påmelding, se: her


Løpere som bryter MÅ huske å gi arrangøren beskjed, slik at leteaksjoner kan unngås!

2011-12-09 11:29:02