Urb-o Festivalen på Festningen

Det ble en fartsfylt kveld på Festningen.  

I kveld var Urb-o Festivalen nok en gang på Bergenhus Festning.  Fra Skolesprinten hadde Niklas fått kontakt med en fin gjeng ekstra ivrige elever med teft for orientering.  Det var uheldigvis ikke så mange som klarte å komme i kveld pga en viktig fotballkamp, men kveldens rekrutter fikk en sjelden god introduksjon til hva Vareggjengen står for.  Knut, Magnus, Johanne, Kristine, Kari og Niklas viste hvordan kjappe Urb-o løyper skal angripes.  Kveldens tøffeste var vel Magnus som presset melkesyrenivået til det ytterste.  De yngre veteranene Eskil, Mathis, Gunhild og Mathias viste seg bra frem i både Urb-o løypene og i den påfølgende brikkeløypen.  

Nykommerne Victor og Adrian viste også i kveld god teft for å finne postene og med høy farrt yppet de seg godt mot de andre rutinerte Varegg løperne.  Rekrutt Håkon imponerte nok en gang med stødig orientering og upåklagelig innsats. Victors mor ble så fascinert av Urb-o konseptet at hun hev seg med både på orienteringen og brikkeløpet.  Som gammel sprinter klarte hun seg usedvanlig bra.  

Kvelden ble rundet av med en av de bedre premieutdelingene der de nye rekruttene fikk spesielt fine premier.  De andre fremmøtte fikk samleobjektene "Cowi vannflaske".  Niklas hadde som vanlig gjort en kjempejobb med løyper og andre forberedelser og Mette og Anne viste seg nok en gang som humørfylte vertinner.

alt

Full innsats av Håkon(t.v)og Victor

alt

Adrian ga alt i kveldens ulike øvelser.  Her er det full fart på brikkeløpet.

alt

Niklas instruerer Victor.

alt

Håkon gir alt for å spurtbeseire faren og hunden.  Det lykkes!!

alt

Gunhild viste gode sprinttakter i kveld.  Og Håkon med en av sine mange brikkeløp.

alt

Her deler Owen ut premie til Eskil for kveldens raskeste brikkeløp.

alt

.....Og kveldens flotteste bilde ble kanskje tatt av den blide og superivrige Britt Kjersti som syklet til og fra Minde, kjørte steintøft i de fem løypene og tøffet seg også littegrann i brikkeløpet.  Slike damer liker vi!

alt

Victor gyver løs på nok en runde i brikkeløpet i håp om å slå rekorden sin.

 

2011-05-19 21:27:06