O-festivalen: stafett

På søndag deltok Varegg sine helter og heltinner i konkurranseformen stafett.

I klassen D-åpen deltok det to lag fra Varegg. 2. laget ønsket ikke å framstå som dårligere enn 1.laget og vekslet foran 1.laget på alle etapper, men måtte til slutt se seg knepent slått av 1.laget i mål.

På lagene løp:

1: Kristine, Linn Kristine, Johanne, Gunhild
2: Tone, Christiane, Ragnhild, Maria
 De fikk til slutt plasseringene 23 og 30. Det blir gøy å se på hva Vareggs flotte jenter kan få til i neste store stafett, nemlig NM, som i år arrangeres i nærheten av Gardermoen i september.

bildeTone, en stabil stafettløper.

Småguttene, eller ungdomene får vi vel si, løp en kjempefin stafett. I gutteklassen deltok 47 fullførende lag, og Vareggs sterke gutter kom på en 8.plass med laget Jonas, Rasmus og Vegard. Neste gang skal de også slå slubbertene fra Fana IL. Desverre ble laget med Kim Andre, Styrk og Markus disket.

Jenteklassen hvor Vareggs fremadstormende og framtidige o-babes deltok i, var også stor med 40 fullførte lag. Jentene viste at de kan kompasskurs og kart og løp inn til en fin 30.plass. På laget var  Ingrid, Kristiane og Kårhild.

H-åpen, den store og mandige herreklassen hadde i år 74 fullførende lag, Vareggs 2.lag med med Kristian på 1.etappe kom best ut, men 1.laget løp forbi underveis i stafetten. Til slutt fikk Varegg 32 -og 63. plass.

Lagene:
1: Torjus, Håkon, Sindre, Niklas, Oskar
2:Kristian, Lars Henrik, Lars, Per Ola, Helge

Nå befinner mange av Vareggs juniorer og seniorer seg på samlig i Sverige for å terpe på o-teknikken og utvikle seg videre til stabile og glade orienteringsløpere.

Resultater

mariaragnhild

Maria og Ragnhild koser seg i det fine været på østlandet, og gjør to gode stafettetapper.

2011-08-14 13:39:31