Scottish 6 Days - Vareggseier

I målgangen etter den femte etappen var tråden i tilbakemeldingene til speaker tungt og blytungt. Da var det dags for en seier til Varegg.

Myrene krevde mer enn hva forhåndsomtalen hadde forespeilet løperne. Mange mente at myrene bare ble tyngre utover dagen. Wenche Gjesdal med start midt på dagen, hadde blinket ut etappen fordi den var flat. Hun greide å holde tankene på den positive innfallsvinkelen og kjempet seg inn til 7. plass.

Johs Gjesdal viste løpsstyrke på den forrige etappen med en storfin andreplass. Natten før dagens løp  hadde vært preget av mareritt der storløperen Otte Omdal var en gjenganger og uslåelig. Litt gruggen, men fortsatt glad koblet Vareggløperen inn det passelige giret og vaklet ikke før han hørte speaker og bare manglet den nest siste posten. Seieren hadde vært i sikte, men på feil haug var plutselig et nytt mareritt under oppseiling. Med litt tramping i bakken greide Varegg-gutten å samle seg. Posten dukket opp og med full fart til mål holdt det til seier og skalpen til den ellers så suverene Otte fra Gandal.

Fakta fra femteetappen på Scottish 6 Days finner du her.

Kart fra fredagens løp finner du i kartarkivet.

alt

En fornøyd etappevinner

alt

Opplett og fine forhold på samlingsplass

alt

Tidligere Gular, nå Tyrving, strikker mens hun venter på mannen

alt

På vei ut av parkeringsområdet fikk vi litt kjenning med god gammel fergekø, men det løste seg fort.

2011-08-07 08:58:31