Resultater fra klubbmesterskapet

Erlend og Christiane hadde regien på et klubbmesterskap med mange friske dueller. Med 38 deltakere og enda flere på den sosial delen ble utdeling av årets hederspriser  som vanlig et høydepunkt.

Løypelegger Christiane hadde gjort en helt ny vri på fellesstarten.  Alle postene kunne tas i valgfri rekkefølge, og det ble uten tvil en spennende variasjon i kjente gater og smug.  Resultater fra lørdagens mesterskap finner du her: http://varegg.no/orientering/2011/10/22/results.html

Og som vanlig var det mange hederspriser som ble delt ut.  

Kåre Hålands Vandrepokal : Niklas Profors

Denne prisen skal gå til ungdommelige medlemmer som utviser innsats og dugnadsånd utenom det vanlige.  I år falt valget på Niklas som gjør en fremragende jobb og yter til klubben utover det han er betalt for.  Han viser stor interesse og engasjement for å utvikle ungdommene.  Han er også et flott forbilde for klubbens ungdommer.

Årets oppmann: Jan Kjærner-Semb

Som i fjor vinner Jan prisen Årets oppmann. Han viser et ustoppelig engasjement, og har klart å skaffe en solid gruppe rekrutter som stiller på trening gang etter gang.


Vandrepokal ungdom jenter, inntil 18år: Johanne Rakner

Johanne er den ungdomsløperen som har vært med på flest løp i sesongen.  Den blide Nordnesjenten er treningsvillig og som ganske fersk o-løper søker hun hele tiden ny erfaring.

Vandrepokal ungdom gutter, inntil 18 år: Per Ola Ottesen

Per Ola er en verdig vinner blant guttene.  Har har vært helt i toppen i antall løp og i tillegg vektlegger juryen hans fine fremgang i år, særlig flere gode stafettetapper fremheves.

Vandrepokal voksne: Kristine Fjellanger

Kristine ble for alvor med i o-gjengen vinteren 2011 og har i løpet av sesongen både vært med på det meste og vist stor fremgang på kort tid.  Hun har til og med yppet seg mot Norges beste 19-20 løpere.  Imponerende!


Mest fremgangsrike rekruttjente: Ragnhild

Hun har tatt overgangen fra N-løyper til C-løyper på imponerende vis. Hun har hatt mange gode løp: 3. pl. på O-festivalen og 1. pl. i Vestlandsmesterskapet.


Mest fremgangsrike rekruttgutt: Mathias

Han har også gått fra N-løyper til C-løyper og har blitt mye mer stødig på orienteringen. Han har deltatt i mange løp og har blant annet en 9. pl. på O-festivalen og 1. pl. i Kretsmesterskapet. Han stiller på alle treninger.


Mest fremgangsrike jente, ungdom: Ingrid

Har vært ivrig på trening og vist stor fremgang, blant annet på TioMila for ungdom. Hun er også blant kretsens ivrigste, og stiller mye på løp.

Mest fremgangsrike gutt, ungdom: Markus

Med solid resultat på Blodslitet, viser Markus at hans iver på trening og lokale løp har gitt resultater. Markus har blitt betydelig bedre både o-teknisk og løpsmessig, og vi gleder oss til å se hva han kan få til fremover.

Konkurranseprisen: Eirun

Den rekrutten som har deltatt i flest løp denne sesongen. Har hatt stor fremgang og har god kartforståelse. Hun tør å prøve seg alene i løypen. Vi tror hun kan komme som en komet i 2012.


Bånn gass-prisen: Håkon, Adrian og Aune

Disse guttene har stor innsats på treningene og drar opp innsatsen også hos mange andre. De har ikke deltatt i mange løp, men har stort potensial i 2012-sesongen.


Mest treningsvillige rekrutt: Martin

Så langt vi husker har han vært med på alle rekrutt-treningene i hele år. Imponerende ! I tillegg deltar han i flere og flere løp og viser fin fremgang. En gutt for fremtiden.


Varegg Allianselags ærespris: Kristian Fredrik

Han viser at det i ung alder går bra å kombinere orientering og fotball i Varegg. Han løper fra fotballtrening eller kamp til O-trening eller O-løp, og motsatt.


Varegg fleridretts ærespris: Svanhild

Svanhild viser at det kan være svært nyttig å kombinere friidrett og orientering. Hun tar med seg høy fart og godt løpssteg inn i orienteringen, og kan bli vanskelig å slå i sprintløp i 2012.

Og her er et knippe bilder fra den premieutdelingen.  Fotografen beklager heller dårlig kvalitet/lys på bildene:

alt

Kristine og Johanne styrte kaféen på en utmerket måte.  Kristine vant dameklassen med Johanne på 2.pl

Kalt

De beste jentene: Contance(nr1), Gunhild nr 2 og kristiane på 3.pl

alt

Erlend vinner med oskar på 2. og Sindre på 3.pl

alt

Vegard fremdeles et nr for stor for Markus, men friskusen Markus markerer seg bra.

alt

Årets oppmann ble uten tvil Jan Kjærner-Semb.  Han styrer Rekruttene på en forbilledlig måte.

alt

Martin fikk den gjeve prisen som "årets mest treningsvillige rekrutt". 

alt

Vår etterhvert så proffe filmskaper Magnus imponerte nok en gang.  Filmene "myrintervaller" og "jukola 2012"  fortjener et større publikum og legges ut på nettet.

2011-10-23 21:03:49