"3 løp til Blåmanen" - leken løype

Den siste etappen til Blåmanen arrangeres lørdag 19. november. Løypen er prøveløpt og får skryt.

 

Løypesjef Mats Andersen har i samarbeid med Brynjulf Vonen funnet frem til en meget spennende avslutning på "3 løp til Blåmanen". Det blir rene desserten for de som liker variasjon. Erlend Moster Knudsen mener at løypen gir o-løpere med kapasitet og terrengteknikk en liten fordel.

Kart over den 6,7 kilometer lange løypen finner du her. Det viser at løypen følger Fjellveien, Fløysvingene til den runder over Fløysletten. Her tar du til venstre på vei mot Brushytten. Etter ca 200 meter tar du rett frem i svingen og løper sti mot Skomakerdiket. Her krysser du rett over veien og inn på sti i skogen. Stien følges til Fjellhytten og videre til Blåmansveien. Herfra går det oppover og over Blåmanen til målgang på samme sted som på de to tidligere etappene.

For de som ønsker å prøveløpe løypen med hyggelig selskap så finnes det to muligheter førstkommende helg. Lørdag klokken 14.00 fra Mulebanen med et kobbel av Fjellgeiter. Søndag klokken 11.00 er utgangspunktet Vareggs klubbhus, Badstuen. Fjellgeitene gjør enda et forsøk onsdag 16. november. Start fra Mulebanen klokken 18.00

alt

2011-11-20 14:56:32