"3 løp til Blåmanen" - alt klart

Startskuddet for første løp i serien "3 løp til Blåmanen" smeller 21. oktober.

Vår kjentmann på strekningen Isdalen til Tarlebø garanterer en flott opplevelse uansett om du liker å løpe fort eller rolig. Løpsleder har fått tegnet løypekart og oppfordrer alle til å melde seg på i forkant. Det letter arrangementet for alle.

Påmeldingen åpner etter årets "Stoltzekleiven Opp"

Betalingsinformasjon: Il. Varegg konto: 3624 07 96354. Merk betaling med navn og "3 løp til B".

Startkontingent etteranmelding ved start kr. 100 pr løp.

Løypekart (obs! kartet har løpsdato fra 2010)

Ansvarlig for PREMIERING lover å trekke praktiske effekter på startnummeret i tillegg til at beste kvinne og mann får en ekstra oppmerksomhet.

For å gi alle bakkeløpere og andre løpsglade et lokalt tilbud og en lengre sesong, arrangerer Varegg tre løp til Blåmanen. Løpsdatoene er:

  • Søndag 21. oktober - start klokken 12.00! Tarlebøveien fra inngangen til Isdalen og til toppen av Blåmanen. Her er veien oppgradert fra Tarlebødemningen og opp Hyttelien. Målgang ved Tindevann. Et løp å glede seg til!
  • Lørdag 3. november - Fra Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus, via Tippe Tue og Lysløypen til Tindevann (lik "Fløyen Opp" - lang løype, men målgang 200 meter tidligere)
  • Lørdag 17.november - Fra Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus, via Fløysvingene, Lysløypen og Blåmansveien. Løypen følger sti over Blåmanen til målgang ved Tindevann. 
Vi har funnet løyper som har et underlag som er godt å løpe på. Distansene og stigningen gjør at treningseffekten blir sjeldent bra. Finner du en favoritt har du sikret deg en prima treningsløype til å bygge løpsstyrke frem mot nye mål i 2013. Blir du like glad i alle tre er du i tillegg sikret variasjonsmuligheter.

Følg med - mer informasjon kommer her på www.varegg.no.
Kontakt oss - er det noe du lurer på er det bare å sende en epost!

2012-06-20 17:38:17