Pokalkampen igang

Årets store kamp mellom klubbene - Pokalkampen, startet i kveld med Fana som arrangør.  De inviterte til Dyngelandsåsen og gjengen fra Sandviken hadde i utgangspunktet en overdreven frykt for terrenget.

Dyngelandsåsen er til tider alpebratt, men løpbarheten viste seg å være god, og det var fin orientering løypeleggeren bød på.  Våre TIO Mila løpere tok det med ro i dag, men likevel slo Håkon og Niklas til med dobbeltseier i Langløypen.  I D17 sikret Johanne og Tone klubben viktige poeng med hhv 3. og 4.plass.  Vegard kontrollerte inn til en grei 2.plass i H15-16 bak alltid skumle Mads Clausen fra arrangørklubben. Vår fremadstormende 13 åring Kårhild løpte inn til en flott 2.plass i den tøffe klassen D14-16 der mange av konkurrentene er både 2 og 3 år eldre.

Og ekstra kjekt var det at flere av rekruttløperne våre hadde fått med seg de voksne og sikret dermed klubben verdifulle poeng.  Mor til Håkon Fredrik Joys, Mette Sivertsen, viste gode takter og stemplet i mål som nr 2 i Åpen N som var full av foreldre og voksne som fulgte rekruttene sine.

Kveldens tøffeste rekrutt var uten tvil Kristian Fredrik Thomassen som var så ivrig at han ville løpe alene foran faren Pål og lillebroen Martin.  Det gikk strålende til 9.post, men til den 10. ble det litt vanskelig med noen stier og han gikk på en større bom. Men Kristian Fredrik er typen som ikke gir seg og lette lenge etter posten.  Til slutt måtte han gi seg, men når skuffelsen var ristet av, var nok smilet på plass igjen.

Klubbpoengene er ikke regnet ut, men kommer nok i løpet av noen dager.

Resultatene finner du her: resultater Pokalkamp1

 

Fana hadde funnet frem til en bratt, nydelig samlingsplass

Våre nye sjef Mette er med der det skjer og kom seg nok en gang trygt gjennom D50 løypen.

Og her er tøffe Kristian Fredrik(foran t.v) med lillebror Martin og faren Pål som også er aktiv langdistanseløper (Fjellgeitene)

Men de aller tøffeste og sterkeste er uten tvil hjemvendte soldat Knut og Magnus

Og når humørsprederen Kasper viser seg på løp blir kompisene Håkon og Magnus ekstra glade

2011-04-28 23:13:57