O-Festivalen - sterke resultater i solskinnet

altVaregg markerte seg bra i vanskelige løyper.  Og Ragnhild på 10 imponerte med 3.pl i D10

Ragnhild Vrålstad Løvås har ikke vært så mye med i vår, men viste virkelig gode takter også i dag.  Men Ragnhild var ikke alene om å orientere seg til gode resultater blant de yngste.  Mathias Kjærner-Semb (9) var strålende fornøyd med å ha funnet alle postene på en kjapp måte og kunne innkassere premie og en sterk 9.pl i H10 (26 delt).  9-åringen Eirunn Husby Nordstad viser fremskritt hver uke og i dag orienterte hun sikkert gjennom N-Åpen løypen.

13-åringen Kårhild Husby Nordstad er blitt en sikker stifinner og blant landets beste jenter så orienterte hun seg inn til en imponerende 5.plass i en tøff løype.  15-åringen Vegard Westergård har virkelig knekket koden for skogen på Nesodden og løpte sikkert og kunne notere en 2.plass.

Varegg har O-Festivalens største elitejuniorgruppe der de 6 jentene våre også dannet største jentegruppe.  Juniorjentene våre har tøffe dager i krevende løyper, men de overrasker hele tiden.  I dag var det kanskje Johanne Rakner og Kristine Fjellanger som imponerte mest.  Johanne kjempet seg fra en 15.pl til en 10.plass med et kjempeløp som gav 3.beste tid for dagens løype.  Kristine Fjellanger hadde en utrolig dag der hun helt i begynnelsen av løypen vrikket foten, men klarte å henge seg på feltet og manøvrerte seg opp i tetklyngen fra en 12.plass.  Ved en post blir hun sittende fast i et gjørmehull og må slippe tetklyngen.  Men hun drar seg etterhvert opp og spurter sterkt inn til sin beste plassering i sin korte o-karriere: 5.plass blant landets beste 19-20 åringer!  Linn Kristine har også prestert bra selv om formen ikke er den aller beste etter forkjølelse den siste tiden, men hun sikret seg en finfin10.plass sammenlagt.  Gunhild Rogne Halland hadde en tøff dag i går og måtte fra en 21.pl løpe mye alene, men klatret til en 15.pl.

Blant juniorguttene har Håkon funnet den berømte balansen mellom fart og o-teknikk.  Og da belønnes han fort med en toppplassering: han løpte sikkert og ristet av seg sterke konkurrenter i H19-20 og sikret seg nok en 2.pl for helgen.  I yngste juniorklassen H17-18 E yppet Oskar Røen seg lenge og var oppe på en 7.plass, men etter siste sommerfugl gikk det riktig så galt på et langstrekk og han røk på en 5 min bom. Men Torjus Raa fikk en renere løp og med sikker orientering kapret han 13.plassen.

Stemningen blant de 51 Vareggene er upåklagelig. Vi bor herlig til på den gamle teaterbåter Innvik ,og de yngre løpere kan herje på tradisjonelt vis.  I kveld har det vært bading, basar i nabolaget og gjemmeleken på båten.

Dagen kan også oppsummeres med følgende bilder:

alt

Juniorjentene gjør stadige fremskritt på resultatlistene! Her er det Linn Kristine(t.v), Kristine, Johanne som er fornøyd etter lørdagens jaktstart.

17-åringene Torjus(t.v), Per Ola og Sindre viser også fremgang i tøffe løyper.

alt

Styrk (13) er veldig fornøyd med egne løp og ekstra glad for at mor Linn-Cathrin viser gode takter i D17N.

alt

Vår nye nestleder Kristian Løvås heier på de som kommer inn mål med Solveig på ryggen.

Stemning fra samlingsplass

alt

Fantastisk kveldsstemning på taket av cruisebåten vår - gode gamle teaterbåten INNVIK.

2011-06-26 07:28:49