O-festivalen :Sprint

Eliteløperne til Varegg er ferdige med sin sprint, denne sprinten er utgangspunktet for morgendagens jaktstart. Vareggløperne ligger foreløpig godt an i sammendraget.  Det blir spennende å følge med i morgen!


bt

Her henger Vareggjengen

Juniorene har prestert på det jevne i dag, Oskar knallet til med en 12.plass, Torjus fulgte like bak på en 15.plass. I D 17-18 fikk Johanne en fin 15. plass. I D 19-20 har Varegg hele fem jenter, ingen annen klubb i landet har like mange i denne klassen som Varegg! Kristine fikk en 12. plass rett foran Linn Kristine på en 13. plass. I herrenes seniorklasse løp Kasper inn til en respektabel 62. plass.
Må ikke glemme Håkon heller, han fikk 2.plass i dag, og det tyder på at sykdommen som har hengt i kroppen nå er borte. Kun tre sekunder bak Mathias Stensland Lillevold fra Ås UMB starter midterste Jarvis i morgen. Dette blir spennende!

Hkonofestkaraofest

Håkon er happy! De kuleste guttene er også fornøyde.

Siden det har vært sprint i dag, så er alle muligheter til stede for at Vareggløperne kan klatre seg oppover i feltet i morgen, ingen er avskrekkende langt bak.

For resultater i eliteklassene kan dere se de på live-senteret.

jennter

I de øvrige klassene har de andre fra Varegg konkurrert. De har kost seg på Nesodden og blant de fremste prestasjonene får vi trekke fram:
Ragnhild som fikk en 5. plass i D10, under minuttet bak vinneren.
Tone slo til med en seier i D21!
Mathias løp et godt løp i H10, Den minste Jarvis fulgte opp med å vise at han ikke er dårligere enn storebror, dermed vant han H15; i denne klassen fulgte Jonas opp med en god 14.plass.
Kristian markerte seg fint i klassen H40, mens Helge gjorde et godt løp i H45, og vant striden mot Owen: LETT!
I klassen H50 vant Jørn Ove knepent over Johs.
Eirunn var blant de aller raskeste i løypa N-åpen.

jenter

Fullstendige resultatlister

Kick ass i morgen Varegg!

2011-08-14 13:40:16