Krevende åpningsdag i Kroatia

Croatia Open er endelig igang. Laglederen melder at en offensiv Vareggtropp fikk mye å bryne seg på onsdag ettermiddag.

Et usedvanlig krevende kurvebilde gjorde åpningsdagens utfordringer svært krevende. Det var et terreng med kraftige groper som var opptil 15 - 20 meter dype, og i første delen av løypene var postene plassert i merkelige steinformasjoner. Temperaturen er også meget god for badeturistene i sør, men litt i overkant for travle orienteringsløpere. Gjengen skal være akklimatisert. De har gjennomført effektive morgenøkter hver dag siden de ankom Kroatia. Anne Westergård melder i egen sms om innkvartering fra øverste hylle. En helt annen planet enn fjorårets telting i gjørme og Pinsens lavstandard overnattingen i Løten.

Vegard Westergård og Oskar Røen var ikke uventet de som taklet utfordringene best og imponerte i internasjonalt selskap. Vegard sikret seg en storfin tredjeplass og mange fine skalper i H16. Vegard var tre minutter bak vinner og mener at 2 bommer gav et tidstap på tre til fire minutter. Oskar kjempet seg inn til fjerdeplass. Han var rundt fire minutter bak vinner i en meget tøff H18 klasse. Kristian Løvås får også skryt av lagledelsen etter sin 8. plass i H40.

Resten av gjengen strevde mye i de korte løypene. Ellers beskriver informasjonssjefen Croatia Open med at deltakerantallet ligger på 700, omgivelsene er flotte, serveringen er god og arrangørene sjarmerende.

Informasjon om Croatia Open og etterhvert også resultater, finner du her.

alt

Vegard har pakket vekk luen og holder hodet kaldt i Kroatia

2011-07-13 20:28:11