Kompisstafetten - vi var ille ute

Årets utgave av den klassiske Kompisstafetten ble en thriller.

Kompisstafetten er kanskje det lokale høydepunktet. Lagene består av av løpere i aldre aldre og alle nivå og engasjerer ekstra i klubbene.

Fanas rekrutt var suveren på den individuelle starten og våre to beste lag måtte ut på fellesstart 5 minutter bak.  Fana hadde raske og sikre løpere på de påfølgende etappene, men vi tok litt innpå for hver etappe.  Oskar og Sindre løpte skikkelig kompiss og etter fantomløp tok de inn 1.30 min på teten.  Kårhild ga kun vekk 1.30 til den ett år eldre Fanaløperen Jakob Eikner.  På 4.etappen var det Vegard og Jan sin tur ril å jage Fana.  Vegard og Jan dro hverandre frem til etappens beste tider og sendte Håkon og Niklas ut kun 2.22 etter.  Fana hadde kjappe Espen Rognsvåg på den avgjørende 5.etappen, men Håkon og Niklas  er vanligvis raskere i slikt tungt terreng.  Allerede på 2.posten var Varegguttene i rygg og de var raskt oppe i tet.  Deretter var det kun en kamp om hvilket Varegglag som skulle ta nok en Kompisseier.  Håkon klarte å rykke på slutten og kunne ta imot lagkameratene 44 sek foran Niklas.  

Årets Varegg lag var jevne og Varegg 3 kom på 6., Varegg 5 på 9.pl.  Vi gratulerer alle lagene for en flott innsats.  Vi trekker særlig frem dagens mest sporty: Anne-Birthe Østgulen, mor til Sindre, som stilte opp på nybegynneretappen helt fersk med orientering.  Slike mødre liker vi.  Dagens tøffeste var kanskje 10 år gamle Eirunn Husby Nordstad som stilte opp og gjorde en flott etappe selv om hun var syk.   

Sjekk resultatene her

Toill Kjenes haugland fikk sin debut som fotograf og flere av de utvalgte bildene er tatt av henne:

alt 

Vinnerlaget: Oskar Røen(t.v), Vegard J. Westergård, Håkon J.Westergård, Kårhild Nordstad Husby.  Eirunn Nordstad Husby reiste tidlig hjem siden hun var syk.

alt

Sølv i dag: Jan Kjærner-Semb (t.v), Markus Kjærner-Semb, Sindre Deisz, Svanhild Båtnes, Niklas Profors

alt

Eirunn Nordstad Husby (t.v) og Svanhild Båtnes gjorde en super innsats på 1.etappe.

alt

Vi er glade for å ha Knut Valen tilbake i manesjen.

alt

Anne Aubert sender Kasper Valestrand ut på 5.etappen.

alt

Kristine Fjellanger sender Espen Kristiansen ut på sisteetappen.  Kristine viser stadig fremgang.

alt

Vegard ga alt for å gi storebror Håkon et godt utgangspunkt.

alt

Tre blide karer før start.  Espen Kristiansen (t.v), Kasper Valestrand, Knut Valen.

alt

Våre fremadstormende ungdommer: Markus Kjærner-Semb (t.v), Kårhild Nordstad Husby og Kim André Kjenes Haugland.  Alle løp kjempebra!

alt

Linn Kristine Gjesdal og Kristine Fjellanger diskuterer Kristines løp.

alt

Tøffingen Jan Kjærner-Semb gjør stadige fremskritt og i dag ga han Niklas Profors et godt utgangspunkt på sisteetappen ved å kjøre kompiss med Vegard Westergård på sin etappe.  

2011-05-15 19:46:44