Hl orientering - stang ut for løperne våre

Våre tapre HL deltakere fikk en tung dag i skogen, men det var lysglimt.

Vegard ble også i dag vår beste løper, men måtte virkelig kjempe for den sterke 10.plassen i en klasse der det var tett blant de 15 beste.  Vegard startet meget bra og ca halvveis (2.6km) lå han på 3.plass.  Men deretter gikk han på noen småbommer og på den siste sløyfen inn til mål var han temmelig tom for krefter.  Men han skal ha for et godt forsøk i de tunge myrene.

Ingrid startet også på en kontrollert måte og orienterte seg sikkert gjennom de første postene, men fra 4. til 8.post slet hun en periode og tapte  verdifull tid.  Men etterhvert kom både flyten og farten tilbake og med kun noe småbomming så ble det en finfin 21.plass.  Kristiane(56) skal også ha honnør for et fint løp der det kun var 2 poster som ødela for en ellers hederlig plassering.

Våre løpssterke H15 løpere Rasmus(46) og Jonas(77) fikk en tøff dag i den til tider vanskelige løypen.  De fant aldri den nødvendige flyten fra starten, men var tøffe og kjempet seg gjennom løypen og hadde noen posten der de viser god teft. 

Det ble altså stang ut for våre løpere i dag, men de tar med seg det positive fra dagens løp, og de får god anledning i morgen til å finne ut av feilene de gjorde.  Da skal de nemlig få sjansen til å løpe gjennom løypene som en treningsøkt. 

Nå er alvoret over og frem til torsdag skal deltakerne ha mest fokus på det sosiale, trening og foredrag.  

Her er bilder fra dagens løp:

alt

Ingrid i fint driv ut fra meldeposten like før mål.

alt

Vegard mobiliserer de siste kreftene til en spurt.

alt

Kristiane er sliten ut på den siste sløyfen, men er tøff viser en flott innsats forbi publikum.

alt

Rasmus setter i gang en fandenivolsk innspurt fra sisteposten og i mål.

alt

Jonas på publikumsposten.

2011-08-08 07:07:48