HL orientering - bronse til Vegard

Vegard(15) holdt hodet kaldt og med god fart og sikker orientering sikret han seg den gjeve bronsen på Hovedløpets sprintdistanse.

Løperne våre gjorde sine saker bra på Hovedløpets åpningsdistanse. Vegard fikk full uttelling ved å ta det litt med ro i begynnelsen og deretter holde kontroll med orienteringen. Ved første meldepost lå han på en 5.plass, men flere av konkurrentene gjorde tabber på slutten og dermed kunne Vegard spurte i mål til en bronse. Det var tett i toppen fra 3. til 6.plass så det ble noen spennende minutter før 3.plassen var sikret. Ingrid Vrålstad Løvås(14) har vist gode takter i hele år og i dagens løp gjennomførte hun nok et sikkert o-løp. Det holdt til en 18.plass av 53.startende. Kristiane Ottesen(15) var uheldig og ble disket pga feilstempling, men smilende gleder hun seg til en ny sjanse i morgen. Våre raskeste ungdommer Jonas Gjesdal og Rasmus Vonen skal også være godt fornøyd med sprinten. Jonas var 2.08 bak og sikret 18.plassen, mens Rasmus var 2.26 bak og klarte 24.plass. Begge får dermed premie i den 100 mann store 15 års klassen. De løp som treneren befalte: kontrollert og unngikk dermed de store bommene. Jonas var kun misfornøyd med at han opp en råbratt bakke til 5.posten pådro seg så mye melkesyre at han sprakk. Men trøsten får være at han hadde en av de raskeste spurtene fra siste post til mål.

I morgen er det den klassiske Langdistansen ungdommene skal prøve seg på. Terrenget preges av store myrer, diffuse skrålier der det er fort gjort å miste kontrollen. God bruk av kompass og god kjemping i de tunge myrene er nok nøkkelen til suksess. Vi gleder oss!

Detaljene fra dagens løp er her http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=732&groupBy=EventClass

vegard-540

Bronsegutten Vegard liker å komme i kransen

alt

Gutta på pallen - en svært fornøyd gjeng på pallen

alt

Vegard spurter i mål med speakeren som talte sekundene

alt

Ingrid gir alltid alt og var sliten etter dagens løp

alt

Kristiane har alltid smilet på lur

alt

Jonas gir som vanlig alt i spurten

alt

Rasmus var konsentrert på meldeposten

2011-08-08 06:43:28