Highland Games og Hector Haynes

Scottish 6 Days er igang. Vareggtroppen kom godt igang etter å ha ladet opp med Highland Games før møtet med Hector Haynes.

Første etappe av 2011 utgaven av Scottish 6 Days gikk i et åpent terreng med tydelige åser. Mange løpere fikk benytte en spektakulær start på en sandstrand med utsikt til imponerende klipper og slake høyder. Et terrengbilde fra starten som fikk det til å krible i beina til de løpslystne.

Hector Heynes, Niklas Profors sin gamle konkurrent, var på plass. Det annonserte en begeistret speaker. Bare smak på navnet. Det klinger godt og får fortsatt svetten frem i håndflatene til Niklas.  En type konkurrent som krever at du mobiliserer all mulig mental styrke. Det er da du må å hente frem setningene fra trenerens kurs. "Jeg er sterk. Jeg gleder meg til å møte med Hector Heynes i dette terrenget."

Heldigvis var det ingen av Vareggløperne som hadde harde Hector i klassen. Konkurransen er likevel hard nok. Wenche Gjesdal var dagens Vareggløper. Hun holdt fin fart og tok seg rutinert inn da retningen holdt på å glippe. Ulempen med tidlig start og mer motstand i vegetasjonen vil utligne seg senere i uken.

Siste nytt og alle detaljer om Scottish 6 Days 2011 finner du her.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Konkurranser på Highland Games er noe å tenke på for alle som har vært ivrige på styrketrening i vinter

2011-08-01 07:46:38