Hamla GP - fin Varegg innsats

Varegg kontingenten på 24 løpere kjempet seg til flere gode klasseseire i dagens utfordrende Hamla GP løyper i den flotte skogen utenfor Tysse.

Samnanger kunne nok en gang invitere til godt terreng, godt kart, tunge løyper og den legendariske kake-og bollebod.  O-teknikken sitter bare bedre og bedre for Vareggs ungdommer og vi kunne hente med oss følgende klasseire:

D13-14: 1. Kårhild Husby Nordstad, 3. Gunhild Stuland Tysvær

Kårhild fikk en meget tung start da hun allerede på 1.post gikk på en storbom (over 5 min), men deretter viste talentet sikker orientering, vant mange strekk og var i teten etter 8.post og cruiset sikkert inn til en behagelig seier med 3.49.  Vår andre 13 årige fremadstormende jente, Gunhild,  startet sikkert og ledet faktisk frem til 7.post, lå på 2.plass helt til innspurten der hun røk på et fattig sekund til Vilde Skage.  

H15-16: 1. Vegard Jarvis Westergård

I dag var Vegard uimotståelig og hans harde konkurrent MadsClausen (Fana) måtet se seg slått med hele 4.42 min.  Vegard ledet fra 1.post og gikk sikkert i alle postene.  Han vant dermed også over ringrevene i H50.  Nærmest var seige Jan Steineiger (Gneist)

D19-20: 1. Gunhild Rogne Halland

I D19-20 ble det en kamp mellom klubbvenninnene Gunhild, Linn Kristine og Kristine.  Gunhild har vist sjelden god vårform og med jevnest orientering ble det hele 5.22 ned til Linn kristine på 2.plass.  Kristine Fjellanger er temmelig uerfaren, noen småbommer ble det, men hun viste imponerende jevnhet i den krevende løypen.

H21: 1. Magne Knudsen(Gneist), 2. Niklas Profors - 1 sek bak!

Dagens kanskje gladeste mann var vel Niklas.  Han kommer fra flate Midt-Sverige og har brukt 2 år på å bygge opp den nødvendige kapasiteten for å yppe seg i det tunge Samnangerterrenget.  I dag kjørte han "knallhårdt" ut og ledet frem til 8.post (av 19).  Deretter gikk han på noen småbommer/tidstap og Magne klarte å snike seg et fattig sekund foran i mål. 

H40: 1.Owen Jarvis Westergård

Owen hadde en av de bedre dagene i skogen.  O-teknikken satt og det var jevnheten som gjorde at han klarte å holde den mye raskere Sigurd Eikner bak seg med 1.25 min.  

Og her er noen bilder av dagens Vareggdeltakere:

alt

Kårhild(t.h) og Gunhild var smilende fornøyd med dagens løp i krevende terreng.

alt

Vegard med klar seier i dag.

alt

Gunhild stod på ekstra for å sikre seg de berømte Hamla GP sokkene

alt

......Endelig klarte Niklas å sikre seg et par sokker.  Owen var svært fornøyd med å endelig sikre seg en sjelden seier i H40.

alt

Britt Kjersti (t.v), Anne og Mette(t.h) sprer alltid glede på samlingsplass og noen minutter fordeles også ut i skogen.  I dag kunne de alle skryte på seg jevnt gode løp.

alt

...Og vi avslutter med en litt skrekkslagen Wenche.  Det gikk ikke hennes vei idag, men smilet er ikke langt unna.

2011-05-14 22:34:15