God start på NM-uken!

Første dag av NM er over, og flere Varegg-løpere har utmerket
seg med sterke løp.

 altOskar Røen utmerket seg med en imponerende innsats i H17-18. I mål lå Oskar på 3. plass, og  endte til slutt på en meget imponerende 9. plass, kun slått  av forhåndsfavoritter. NM-terrenget var i dag svært krevende,  med mye stigning og våte myrer. Men dette stoppet ikke maskinen fra Samnanger, som ikke helt hadde forståelse for  dem som hadde det tungt i dag. Sindre Ø. Deisz åpnet sterkt i  H17-18, men fikk vansker etter siste passering. Sindre som har vist storform frem mot mesterskapet, gikk på en   8-minutter på sistesløyfen. Varegg var godt representert med fire løpere i H17-18. Torjus Raa kom i mål minuttet bak Sindre, og Per Ola Ottesen viste at rutinen begynner å komme ved å fullføre uten større problemer.
    
altI H19-20 stod Håkon Westergård for Vareggs beste plassering. Håkon ble nummer sju, men var ikke helt fornøyd med eget løp. Orientering er nådeløst - 6 min fra mål har Håkon jobbet seg opp til en 2.pl på 14.posten, men så går han på en parallellfeil og taper ca 4 min og ryker ned til 7.pl i mål. Det er tydeligvis mer enn en syvendeplass som bor i Håkon, og vi satser på at villdyret våkner mot helgen. Lasse Solheim gjorde offisielt come-back etter militæret, og presterte godt på NMs første dag. Har løp inn til en solid 16. plass, og beviste dermed at manualer og proteinpulver kan være god opplading til langdistanse. 
    
altKristine Fjellanger løp o-teknisk godt i dag, og slapp unna store tidstap. Hun lå som nummer 15 ved første passering, men jobbet seg sakte, men sikkert forbi rutinerte o-løpere og endte til slutt som nummer 13. Maria Vonen og Johanne Rakner har slitt med å prikke inn formen etter sykdom og  skader. 
    
I D21 var det lenge kniving mellom Christiane Tröße og Kari Svingheim. Christiane viste seg som den sterkeste i dag, og endte til slutt som 26. "Svingen" løp inn til 33. plass i den knallharde D21-klassen.
    
Niklas Profors var eneste fra Varegg som fullførte H21-klassens 14 km. Han løp jevnt, og fullførte som nummer 47, kun 8 minutt etter sin egne stipulerte tid.  

Flere i Varegg-troppen er ute med sykdom. I morgen venter kvalifisering for seniorenes mellomdistanse, og vi satser på større deltakelse da. Følg med på varegg.no for oppdateringer fra NM-uken!

alt

Kari er et friskt pust i Vareggs D21 stall.

alt

Vår kjære trener Niklas gjorde en heltemodig innsats i den steintøffe 14 km lange H21 løypen.

alt

Kjekt å se at Per Ola er i ferd med å heve seg i den harde H17-18 klassen

alt

De gode kameratene Torjus og Oskar diskuterer dagens løp der Torjus slet både med o-teknikken og farten.  Kanskje dagens mann Oskar har har noen gode råd?

2011-09-08 21:52:47