Croatia Open - Vegard sikret seg 2. plassen

Vegard Westergård besto sommerens internasjonale test. Unggutten dro iland en kjempefin andreplass sammenlagt i Croatia Open.

Vegard løp inn til fjerdeplass søndag. Det holdt fint til å sikre andreplassen i H16-sammendraget etter italienske Riccardo Scalett og foran sterke løpere som Karl Fremstad og Håvard Irgens. Litt kuriøst var det at Vegards smått umulige konkurrent fra New Zeeland forsov seg til det siste løpet. Når så den italienske sammenlagtvinneren hadde en dårlig sistedag, begynte det nesten å lukte seier for Vegard.

Ingrid Låvås løp jevnt og sikkert gjennom hele uken og ble belønnet med en sterk fjerdeplass sammenlagt i K14.

Oskar Røen sto også turneringen helt ut.  Fasiten for ivrige Oskar ble en femteplass i H18-sammendraget.

På den siste etappen slo Kristian Løvås til med sjetteplass og sin beste plassering i årets Croatia Open.. Dermed avanserte han frem til femteplass blant racerne i H40.

Owen skal ha hatt en overraskende sterk sistedag. Ubekreftete meldinger hevder at han føk opp bakkene i søndagens avslutningsløp. Innsatsen holdt nesten til å matche Hanne Sandstad, suveren vinner av D40. I klassen H45 gav det en 6. plass i løpet og 10. plass sammenlagt.

Oppsummert har Croatia Open 2011 vært en spennende o-opplevelse. Det gropfylte og kuperte terrenget har gitt nye erfaringer for samtlige løpere. Tøff konkurranse har også satt en ekstra spiss på uken. Kombinasjonen av badeliv ved kysten og o-løp i fjellene var en stor suksess for solhungrige Vareggløpere.

Sammenlagtlisten og resultater fra de enkelte etappene finner du her.

alt

En fornøyd Ingrid etter varme dager i Kroatia

alt

Oskar biter fra seg unansett hvor han dukker opp

alt

Kristian befestet sitt ry som ekstra sterk utenfor Norge

alt

Flotte representanter fra Christinegård i Croatia - Turid, Ragnhild og Ingrid

alt

Beskjedent bilde av Vegard på pallen

2011-07-18 14:44:48