Bronse til Håkon i NM!

Håkon Westergård kjempet seg til 3. plass i NM mellomdistanse!

Det ble sekundstrid i dagens mellomdistanse da Håkon tok tredjeplassen to sekunder foran Ivar Lundanes. Håkon tok seg gjennom løypen uten store problemer, kun 40 sekunder tidstap før passering. Han viste dermed at han hører hjemme i norgestoppen, kun forhåndsfavorittene Jo Forseth Indgaard og Eskil Kinneberg var raskere. Håkon lå lenge jevnt med Ivar Lundanes fra Frol IL, men etter sekundering fra speaker satte Håkon opp tempoet og tok seg inn til en knepen tredjeplass.

Lasse Solheim viser at han er i form med nok et godt løp. På første sløyfen har han hatt noe tidstap, men Lasse holder god fart gjennom løypen og kommer i mål som nummer 21 i H19-20.

En annen Varegg-løper som viser kjempeform, er Oskar Røen. Nok en gang viser samningen at han mestrer det krevende østlandsterrenget. Oskar gikk hardt ut og lå som nummer 13 etter første passering. Men Oskar luktet på topp-10-plassering og økte farten hele veien. På neste passering var han nummer 11, og endte til slutt på en imponerende 9. plass. Vi er spente på hva Oskar får til på morgendagens stafett, hvor han løper den krevende førsteetappen i H17. Torjus Raa viste fremgang fra torsdag, og fullførte uten store o-tekniske feil. Han var tung i beina underveis, men viste hva han egentlig er god for ved å vinne spurten i sin klasse. Torjus endte som nummer 39, og Sindre Deisz fulgte på plassen bak, kun 29 sekiunder etter Torjus.

Seniorløperne fikk det tungt i finalen. Kari Svingheim ble nummer 30, og Morten Westergård endte som nummer 46 etter litt bomming i starten av løypen.

I D19-20 var de fleste fortsatt preget av sykdom. Den beste i dag var Gunhild Rogne Halland som ble nummer 23.

I morgen venter NM-stafetten. Varegg stiller fire lag i H17 og to lag i D17. Teltet er slått opp på samlingsplass, det ventes voldsomme nedbørsmengder i morgen. Vi gleder oss!

Oskar gratuleres av en stolt far

2011-09-11 07:45:00