Tap for A-laget i serieåpningen

Det flotte været skapte en flott ramme rundt kampen mellom Varegg og Os på Stemmemyren mandag kveld.
Men det var gjestene som hadde brukt påskeferien best så det ut til , for allerede etter 3 minutter får Os et frispark i fra ca 20 m som Erik Kanestrøm setter perfekt i mål og det står 1-0 til Os. Osingene var gode i første omgang , men Varegg utligner i det 18 minutt ved Mads Wie etter et kjempeløp av Petter Ingebrigtsen. han får akkurat lagt den ut fra dødlinjen til Wie som plasserer den fint forbi keeper og det står 1-1. Os hadde best grep om denne første omgangen og i det 40 minutt fikk Roar Vestbø kranglet med seg ballen på en kontring og Varegg forsvaret makter ikke stoppe han, et rolig skudd til side for keeper og det står 2-1 til Os, ikke helt ufortjent.
I starten av andre omgang gjør Varegg et par bytter , Christophersen og Solberg går ut , inn kommer Carvalho og Ulvestad. Litt omstrukturering og noen friske bein gjør underverker. Varegg blir farlige igjen og det holder seg ut omgangen. Det ble noen kjempesjanser til hjemmelaget men dessverre ikke mål. Guttene følte seg nok litt snytt og syntes man burde hatt poeng med fra denne kampen.
Men allerede på torsdag er det cupkamp mot Brann kl 1800 på Stemmemyren og ny seriekamp mot Smørås på Lørdag , så det kommer mange muligheter for Varegg guttene i tiden som kommer.

0000-00-00 00:00:00