Gode resultater i Norway Cup for samarbeidslagene Sandviken/Varegg

Sandviken/Varegg i Norway Cup 2014

 

Sandviken/Varegg deltok i årets Norway Cup med 4 lag.

Juniorlaget til guttene ble nr 4 i sin pulje med 2 poeng, og etter å ha slått Fana4 tapte de i 16.delsfinalen I B-sluttspillet 0-1 mot et fransk lag.

 Jenter98 spilte 7’erfotball, og ble nr 4 I sin pulje med 3 poeng. De imponerte i B-sluttspillet og tok seg helt til semifinalen der det dessverre ble 1-2 tap mot Bergen Nord/Hovding1.

Jenter99 spilte i 98klassen, og gjorde sine saker bra. De ble nr 2 i sin pulje med 4 poeng, vant 1-0 mot Sandar/Helgerød, men dessverre ble Nordhordland for sterke i 16.delsfinalen i A-sluttspillet, og det ble tap 1-2.

Det ble som så ofte før de eldste jentene som hadde størst suksess. Juniorjentene spilte 7’erfotball og hadde følgende resultater i årets cup:

Innledende: Røa/Elite – Sandviken/Varegg 2-4

Mål: Marina 2, Stine 1, Kristine 1.

Innledende: Sandviken/Varegg – KFUM 5-1

Mål: Nancy 2, Mia 1, Stine 1, Camilla 1.

Innledende: Kammerbach - Sandviken/Varegg 0-5

Mål: Camilla 2, Stine 1, Mia 1, Marina 1.

Kvartfinale: Larsnes - Sandviken/Varegg 0-6

Mål: Camilla 5, Kristine 1

Semifinale: Åsane - Sandviken/Varegg 0-2

Mål: Stine 1, Susanne 1.

Finale: Sandviken/Varegg – Langesund 1-0 eeo.

Mål Kristine 1.

Trenerteamet, Rolv Behrens fra Sandviken og Tom Aasnæs fra Varegg, hadde sammen med 10 fotballjenter og en håndfull ivrige supportere noen uforglemmelige dager i Oslo. Høydepunktet ble selvsagt finalekampen, med direkte tv-overføring, intervjuer , masse tilskuere og en nervepirrende kamp. Jubelen stod i taket da Kristine dundret et frispark fra 15 meter i mål kun 38 sekunder inn i første ekstraomgang. Dermed var jentene vinnere av Norway Cup. Etter en høytidlig seierssermoni bar det av sted til Freddy Dos Santos og seiersintervju i TV2s studio, også det ble sendt på TV, før jentene rundet av en fantastisk dag med middag.

Vel blåst alle spillere, trenere, ledere og supportere.

“Gulle’ kom hem, endelig”.

alt

Fra venstre: Tom Aasnæs,Ingrid Myrhrvold Seim,Kamilla Hauge,Mia Behrens,Kristine Heggernes Åstveit,Elida Knudsen,Susanne Monsen Kjenes,Stine Knutsvik,Camilla Aasnæs,Nancy Binguye,Marina Jensen. Rolv Behrens er godt skjult på bildet.

Gratulerer med seieren jenter, dere gjorde en kjempeinnsats!!!


2014-08-05 12:10:34