Varegg vant 4-1 over Voss

Voss har spilt fem kamper uten å få poeng og er virkelig ute å kjøre i sesongåpningen. Varegg kommer fra 1-2 tap mot Tertnes og vil bevise at det var en glipp. Dette var settingen foran kampen på søndag.
Varegg stilte med følgende manskap: Fiskum, Hatland Sundfør,Engeberg,Myrold,Ulvestad, P.Rojas,Campos, Hopsdal, Johannesen, Cheung og Heimark.
Varegg åpner bra med et skudd fra Campos i tverrligger etter 8 minutter. Men det er Voss som åpner scoringsballet etter 27 minutter på en corner ved Vambheim . Begge lag hadde før det noen store sjanser.
Varegg utligner i det 34 minutt ved Simen Hopsdal, han kommer flott i gjenom forsvaret og skyter til side for keeper og det står 1-1.
Begge lag har sine sjanser før pause , men det blir ikke flere mål og stillingen er 1-1.
Eter hvilen fortsetter kampen litt i samme spor med store sjanser til begge lag. Varegg bytter ut Thomas Johannesen og inn kommer Ronny Rojas. Gule kort deles ut også , Heimark for Varegg for munnbruk og Håkon Seim for Voss.
Stillingskrigen varer helt til det 72 minutt før Heimark får tatt ballen ned på brystet i feltet og scorer fra kort hold , flott prestasjon.
Campos går ut og inn kommer Tarjei Holmefjord.
Det går noen minutter til da Patriio Rojas legger en hard ball inn foran mål og Tarjei Holmefjord får en fot på den , over keeper og i mål.3-1 til Varegg
Da var løpet kjørt for Voss . Varegg bytter ut Ruben Cheung og inn kommer Kristoffer Knutsvik.
Helt mot slutten i det 89 minutt får Mats Engeberg sjansen , kommer på et flott løp og setter ballen til side for keeper.
Varegg tar alle poengene med fra Voss. Men det var en ikke altfor god kamp selv om resultatet skulle tilsi noe annet. Litt uforståelig at Voss ikke har klart å ta poeng ennå, de kom til mange gode målsjanser mot Varegg , men det var stang ut for hjemmelaget.Det ble mye kjemping for guttene i denne kampen og Heimark spesielt fikk mye juling så blodet rant , men sto på og gjorde en kjempejobb. Fiskum i mål gjorde en kjempejobb og var en av grunnene til at Voss ikke scoret flere mål.
Varegg rykket opp på andre plass på tabellen like etter Florø.
Neste kamp er mot Vik hjemme lørdag 18 mai kl 1500 på Stemmemyren.Det kan være en fin anledning til å se god fotball etter at man har gått med Varegg i prosesjonen dagen før.