Varegg med ny sterk seier.

 

Vadmyra vant som kjent over Varegg i Cup kvalifiseringen i vår og med dette i bakhodet måtte man regne med en tøff kamp på deres hjemmebane. Varegg stilte med følgende lag: Fiskum, Engeberg, Hatland Sundfør, Myrold, Ulvestad, Campos,Hopsdal,P.Rojas,Heimark, Cheung og Carvalho.
Vadmyra har skiftet banedekke i år og alt lå til rette for fin fotball denne lørdag ettermiddagen. Kampen åpnet med bra tempo og begge lag jager mål uten de helt store sjansene. Varegg får kampen inni sitt spor og fremspillene begynner å sitte. I det 25 minutt går Thomas Ulvestad opp fra back posisjonen på et raid, drar av  flere Vadmyra spillere, serverer til Ruben Cheung som banker den i mål med venstre foten. Varegg leder 1-0 på to gode prestasjoner.
Varegg kjører Vadmyra nå og i det 37 minutt får Varegg et frispark fra 30 meter som Thomas Ulvestad banker i krysset. Den var en slkikkelig perle.
Dette står seg til pause og Varegg har et godt utgangspunkt for andre omgang.
Det er Varegg som styrer kampen nå og burde nok laget flere mål i starten av andre omgang. 3-0 kommer på et frispark et stykke utenfor hjørnet på 16 meteren, Ulvestad server en flott ball til Runar Myrold som header den sikkert i mål i det 57 minutt.
Varegg har full kontroll nå og kjører kampen. Det ser ut til at guttene er litt fornøyde for Vadmyra kommer mer med i kampen og tar over i banespillet. Varegg bytter ut Carvalho og Heimark og inn kommer Ronny Rojas og Bjordal. Patricio Rojas pådrar seg et gult kort etter 72 minutter.
Det er Vadmyra som presser nå og de scorer i det 74 minutt etter langvarig press. Varegg sliter med å holde de vekke og etter en serie cornere fra Vadmyra scorer de igjen da ballen treffer en Varegg spiller i ryggen og går i mål.
Det blir et stormløp mot Varegg målet mot slutten , men guttene holder unna. Vadmyras offensive sluttspurt gir Varegg sjanser på overganger, men guttene lykkes ikke.

Mot slutten går Campos ut og Kristoffer Knutsvik kommer inn. Varegg vinner kampen og topper i øyeblikket tabellen. Kampen ble skjemmet av mye stygge etterslenger og fanteri fra Vamyra spillerne sin side. Dette burde være fullstendig unødvendig da de er et godt lag. Det ver tydelig at formålet var å provosere Varegg spillerne til å ta igjen på tjutriksene og påføre kort og kanskje utvisninger.
Hvis dette er spillestilen til Vadmyra så er det meget synd for de ville fint klare å spille god fotball uten.
Ulvestad var nok dagens mann for Varegg med to assist og en perle av et frispark mål.
Neste kamp er mot Bjarg hjemme på stemmen lørdag kl 1600. Da får vi se om Varegg toget fosser videre....

0000-00-00 00:00:00