Vant 3-1 over Vik i sommervarmen

 

På den første skikkelige sommerdagen i år ,18 mai , tok Varegg i mot Vik hjemme. Varegg stilte med følgende mannskap : Fiskum, Hatland Sundfør, Ferstad, Hopsdal, Ulvestad, Campos, P.Rojas,Bjordal, R.Rojas, Cheung, og Carvalho. Vik har blitt tippet som en av nedrykkskandidatene i årets serie. Varegg startet oppskriftsmessig med å legge press på gjestene og etter 4 minutt kommer Ronny Rojas ned til dødlinjen, forserer innover mot mål og legger flott ut til Victor Carvalho som bredsider den inn. 1-0 til Varegg. Tempoet i omgangen er lavt i varmen og det blir litt feriefotball ut av det hele. Etter en halvtimes spill må Stian Ferstad gi seg og inn kommer Runar Myrold.
Helt mot slutten av første omgang  går Varegg opp til 2-0 , Hopsdal skyter et knallhardt skudd som Viks keeper må gi retur på og der dukker Ronny Rojas opp og knaller den inn.
Dette blir resultatet til pause. De 135 tilskuerne hadde ikke fått altfor mye å juble over i første omgang.
Varegg gjør et bytte til andre omgang, Bjordal ut og Engeberg inn.
Varegg gjør en feil i forsvaret i det 51 minutt og det utnytter Viks angriper Valsvik, han scorer greit på gratis muligheten og det står 2-1.
Varegg kommer til flere store sjanser etter dette og burde avgjort dette for lengst, men det var absolutt ikke dagen for de på topp.
Vik fikk beholde følelsen av at det var mulig å få poeng med seg hjem altfor lenge . Vi måtte vente helt til det 73 minutt før Ruben Isaksen Cheung la på til 3-1 da han kom alene med keeper og skjøt greit under denne.
Varegg bytter inn Tarjei Holmefjord mot slutten av kampen og Patricio Rojas går ut.Kampen ender 3-1 til Varegg
Varegg hadde  kontroll på kampen hele tiden og det kunne blitt mange mål med bedre effektivitet. Men det så ut til at varmen gjorde sitt for å dempe den store innsatsen denne dagen.
Viktig å ta med seg alle poengene på en middels dag.
Neste kamp er mot Radøy Manger borte fredag 24 mai kl 1900. Det kan bli en utfordring på Sletta gresset , men Varegg bør takle det også skal man ligge i toppen av avdelingen.

0000-00-00 00:00:00