Uavgjort mot Sogndal 2 for a laget

Sogndal 2 stilte med et knallsterkt mannskap mandag kveld  i møte med Varegg. Hele ti stykker fra  a-stallen til Sogndal var med i start oppstillingen.
Varegg stilte medfølgende mannskap. Fiskum, Engeberg, Hatland Sundfør, Ferstad, Ulvestad, Hopsdal,P.Rojas , Campos, Heimark,Carvalho og R. Rojas.
Sogndal kjørte hardt i deler av første omgang og det var tydelig at tempo og trøkk gjorde at guttene måtte ta ut sitt beste. Varegg kom til  noen sjanser i første omgang og når man spiller mot så god motstand så er man nødt til å sette de , for man får ikke mange. I det 28 minutt var Varegg oppe i et angrep og holdt på å score , men Sogndal får tak i ballen ved eget mål , kjører en hurtig kontring med mye folk , resultatet blir en null til Sogndal 2 ved Stamnestrø. Her kom forskjellen på spillere fra eliteserien og tredjedivisjon  tydelig frem , tempo og trøkket i kontringene . Det overrasket nok Varegg spillerne litt , men er god læring. Resultatet til pause ble 1-0 til Sogndal 2.
Etter hvilen gjør Sogndal noe bytter og kampen åpner seg opp. Varegg guttene viser karakter og begynner å spille ball . Etter å ha blitt kjørt hardt i første omgang så er det nå Varegg som styrer spillet mer og mer. Varegg gjlør et trippel bytte  etter en times spill , Heimark, Engeberg og Carvalho ut og inn Bjordal, Cheung og Næss inn. Friske bein setter fart i kampen og Varegg kommer til en del sjanser , men får ikke hull på byllen før i det 84 minutt da Simen Hopsdal header inn en corner. Sogndal jager mål helt mot slutten men det blir 1-1.
Varegg stod godt opp mot et toppet Sogndal lag og forsvarte Bergens ære bra etter den bedrøvelige forestillingen Brann viste dagen før. Når man ser hva disse Brannspillerne  har betalt så kan man lure.
Det kan nok føles urettferdig at Sogndal stilte med et så toppet lag denne gangen , mens i neste kamp kanskje ingen fra a stallen er med .Men det er bedre å se positivt på det , man møter og spiller jevnt med spillere fra tippeligaen , det er mye god læring og erfaring. Så selv om det ble bare et poeng denne gangen så trenger man ikke henge med hodet , fortsatt uten tap i serien , bra det.
Neste kamp kommer tett på, Onsdag 8 mai kl 2000 på Stemmemyren mot Tertnes. Møt opp og se om guttene holder koken - mye bra fotball på gang her.