Uavgjort i Årdal for a - laget

 

Varegg reiste inn til Årdal med best mulig oppladning denne helgen  , men det hjalp ikke mye når værgudene satte den vanskelige siden til.
Varegg stilte med følgende mannskap : Fiskum, Engeberg, Sundfør Hatland,Myrold,Ulvestad,Bjordal,Hopsdal,P.Rojas,Ingebrigtsen, Campos og Heimark.
Det var meldt ekstremnedbør denne dagen i Årdal og  alle var forberedt på at kampen kunne bli flyttet til kunstgress ved siden av. Varegg fikk  sterk motvind i første omgang og det gjorde det vanskelig å spille god fotball , samtidig som alle langskudd fra motstander ble ekstra farlige. Varegg åpnet best og trykket på Årdølingene  , men utan at ballen går inn. Dette var nok litt av melodien i kampen. Etter en halvtimes spill løyer vinden litt og Årdal kommer til en skuddmulighet fra 16 meter som går i mål. Det står 1-0 til Årdal etter 35 minutt. Spillet blir bedre etterhvert som vinden gir seg  , men Varegg får ikke hull på byllen selv om de presser hardt frem mot pause.
I pausen snur vinden og det begynner å hølje ned med regn. Varegg spillerne ble nok noe overrasket over å få motvind i begge omganger. Men de ga ikke opp og i det 47 minutt er det Christian Heimark som kommer til skuddmulighet og utligner til 1-1. Her er det håp om å ta med seg alle tre poengene . Regnet gjør at banen ikke tar unna de store vannmengdene og det lager seg store dammer . Vareggs spillestil med å føre ballen langs bakken lider stort under dette og det blir en parodi på en fotballkamp etter hvert. Varegg får  tre gule kort i kampen , Ulvestad, Bjordal og Ronny Rojas. Årdal fikk sin skjerv av kortene også , dommern hadde lagt listen noe lavt så det ut til. Årdal var farlige på kontringer i andre omgang og kunne nok fått et mål eller to mot slutten da Varegg presset høyt og var oppe med mange spillere.Da Årdal spissen  kom seg forbi midtstopperne til Varegg og hadde klar kurs for keeper så stoppet ballen i dammene og han ble løpende uten den. En parodi av en kamp i andre omgang. Varegg skiftet hele løperrekken etter ca 70 minutt , ut gikk Campos, Ingebrigtsen og Heimark. Inn kom Johannesen, Ronny Rojas og Carvalho. Friske bein hjelper på , men når det er umulig å føre ballen så blir det så som så med spill. Det ender 1-1 , noe skuffende kanskje , men forholdene sett under ett så var det greit nok. Under normale forhold ville nok Varegg vunnet . Det er bare å legge dette bak seg og se mot neste helg, Lyngbø borte lørdag kl 1600. Det blir et tøft oppgjør som vi gleder oss til . Keeper Andre Hermansen Fiskum reiser nå til USA for å studere og får ikke med seg den kampen. Kristoffer Knutsvik går til Sk Djerv, Mikal Brandt Riise går tilbake til Fyllingen 2 og Runar Myrold reiser også til USA for å studere etter Lyngbø kampen.Noen forsterkninger kommer og de skal vi presentere etter hvert som de er klar.

0000-00-00 00:00:00