Tap mot Sotra for a laget

 

Varegg hadde denne lørdagen tatt turen til Straume Idrettspark og Sotra var motstander. Etter en fotballfri helg og 14 dagers treningsarbeid var det håp om bedre resultater en 7-0 tap.Varegg stilte med følgende lag: Skogvang, Engeberg, Ferstad, Hatland Sundfør, Balgobin, Hopsdal, Ulvestad, Bjordal, Campos, Cheung, R.Rojas.
Varegg åpnet friskt og etter få minutter hadde Campos et skudd i stolperoten , men keeper fikk hånd om den før den gikk inn. Spillet jevner seg mer ut utover i omgangen , Sotra hadde et skudd i tverligger og Ulvestad hadde også et fint skudd , men lite uttelling. Dette står seg til pause.
Etter hvilen bytter Varegg ut Ronny Rojas og inn kommer Petter Ingebrigtsen. Dette gir nye krefter på kanten og Varegg blir mer farlig i angrepsspillet sitt. Like etter byttes også Campos ut og inn kommer Patricio Rojas inn. Han har vært skadet en tid , men var et friskt innhopp på midtbanen.
Så i det 58 minutt er det Sotra som får først mål , Varegg midtbanen klarer ikke følge Sotra spillerne helt inn og det gjør det enkelt for Sotra og score.
Varegg svarer i det 64 minutt da Ulvestad  legger en ball ut til Svein Erik Bjordal som enkelt kan sette den og det står 1-1.
Sotra svarer like etter i det 67 minutt på et halveis brassespark som suser i mål utagbart for keeper og det står 2-1.
Ferstad får gult kort i det 72 minutt. Varegg utligner til 2-2 i det 77 minutt ved et flott skudd fra Patricio Rojas.
Varegg bytter ut Engeberg i det 82 minutt og inn kommer Victor Carvalho.
Men det er  Sotras dag dette og i det 86 minutt så får en Sotra spiller stå nokså uhindret på 16 meter og plasserer ballen enkelt. Det står 3-2 til Sotra.
Varegg kaster alt frem og Patricio Rojas blir felt på 16 meter streken i det 88 minutt , men Varegg klarer ikke lage mål på sjansen. Petter Ingebrigtsen får også gult kort.Sotra får tre gule i kampen.
Høy tempratur mot slutten  , men ingenflere mål og kampen ender 3-2 til Sotra.Ruben Isaksen Cheung hadde noen muligheter  mot slutten , to ganger alene igjennom men skyter på keeper begge ganger.
Sotra kunne også hatt noen flere mål mot slutten, men Varegg forsvaret fikk med nød og neppe unnværget det.
Det var et kjempesteg i riktig retning denne kampen med tanke på Vik fadesen ,  selv om det ble tap. Viktigheten av å sette sjansene når de kommer og konsekvensene det får når det ikke skjer ble demonstert  på Sotra. Neste  kamp er mot Vadmyra hjemme lørdag 28.09.13 kl 1600 på Stemmemyren , da bør det bli tre poeng.

0000-00-00 00:00:00