Tap i siste seriekamp for a laget

Selv om det ikke var den største troppen som reiste opp til Florø denne lørdagen , burde man kunne gi de nyopprykkete Florø laget god motstand.
Varegg stilte med følgende lag. : Skogvang, Ingebrigtsen, Ferstad, Straus, Balgobin, Campos, Holmefjord,Hopsdal. P.Rojas,Cheung, Carvalho. På benken Jacobsen Sommer og R.Rojas.
Florø hadde lagt opp til festavslutning og forventet mange tilskuere.
Men Vareggspillerne hadde ikke tenkt at dette bare skulle bli en parade marsj for Florø laget og bydde på god motstand. Etter 10 minutt fikk Victor Carvalho en kjempesjanse , men maktet ikke sette den i mål.
Før det hadde begge lag noen halvsjanser uten at det kom noe ut av det.
Dette var litt av kampbilde frem mot pause , men man kunne ane at Florø var noe hvassere i avslutningsspillet sitt enn Varegg. Stillingen til pause ble 0-0 og Varegg følte nok at det absolutt kunne få med seg poeng herfra om man hadde marginene på sin side.Blandt annet hadde Carvalho en ny kjempesjanse , men løftet ballen over mål.Gult kort til Simen Hopsdal for takling.
Etter hvilen kjører Varegg på med sitt spill , men marginene er ikke på lagets side. En Florø spiller handser i straffefeltet etter 54 minutter , men dommer og linjemann overser det.
I stedet er det Florø som tar vare på mulighetene og Stefan Aase scorer fra kort hold etter et godt Florø angrep.1-0 til Florø.
Etter rundt 70 minutter får Florø et tvilsomt straffespark og Aase setter den sikkert og det står 2-0 til Florø. Holmefjord og Patricio Rojas får gult kort mot slutten av kampen for taklinger. Varegg bytter inn Ronny Rojas og ut Campos , ut Holmefjord og inn Jacobsen Sommer.
Men kampen var nok kjørt mot slutten , Varegg hadde ikke de offensive kvalitetene i dag som kunne snudd kampen. Kampen ender 2-0 til Florø.
Varegg gjorde seg ikke vekk i denne kampen selv om man aldri bør være fornøyd med tap. Guttene følte nok på bussen hjem at de hadde gjort en bra innsats .
Dette var årets siste serie kamp og dermed også siste kamp for en del spillere. Kristhopher Straus  og Tarjei Holmefjord gir seg etter denne sesongen og vi vil takke de for lang og god innsats i Varegg.
De har vært klipper i Varegg laget i mange år , men nå er det slutt. Og da er det opp til ungdommen å vise seg frem , store sko som skal fylles her.
Varegg endte på 5 plass i årets serie , vi nådde ikke målet vårt om en topp tre plassering , av ulike grunner , etter å ha lagt lenge på andre og tredje plass lenge.. Høstsesongen ble begredelig i forhold til den gode vårsesongen..MEN VI KOMMER TILBAKE.
Nå blir det noen ukers pause , før 2014 sesongen sparkes i gang . Apparatet rundt laget er i gang med forberedelser til neste års sesong , og vi tror at med lærdom fra årets sesong kan vi gjøre det enda bedre i 2014. Den ballbesittende stilen bør beholdes og utvikles - det blir nok mye bra fotball i fremtiden også.Men et hjertesukk , vi kunne tenke oss enda flere som var med og jobbet rundt laget .Det er bare å ta kontakt . Vi misunner Florø det engasjementet de har i sitt lokal samfunn - det burde være mulig å få til mye mer i Varegg land også.
Vi vil i midlertid takke alle som har fulgt oss i år og ønsker dere velkommen tilbake på Stemmemyren for å se god fotball i 2014.
Vi vil legge ut nyheter og litt fra treningskamper gjennom vinteren her på siden og på Fb siden vår.

0000-00-00 00:00:00