Surt 2-1 tap mot Tertnes

 

Varegg kom bra i fra bataljen med Sogndal 2 på mandag og følte nok at det meste stemmer for tiden.Men Tertnes har alltid vært en hard nøtt de siste årene og er ikke enkle å slå.
Varegg stilte med følgende lag: Fiskum, Engeberg, Hatland Sundfør,Myrold, Ferstad,Hopsdal, Campos,P. Rojas, Næss, Heimark, Bjordal.
Kampen kom greit i gang , men det var et krigende Tertnes lag guttene fikk bryne seg på denne dagen. Allikevel er det Varegg som får første målet i det 17 minutt ved skudd fra Christian Heimark inne i 16 meteren. Da skulle man tro at det meste skulle gå på skinner derfra , men det gjorde det ikke. Varegg slet med pasningsspillet , det var alltid litt for langt eller litt for kort og det skapte mange overgangsmuligheter for Tertnes.Tertnes slo konsekvent langt og var sterke i duellene. Mot slutten av første omgang i det 42 minutt får Tertnes en corner , den blir headet fra bak i feltet og inn foran mål , etter litt klabb og babb får Magnus Mohus fyrt av fra kort hold og det står 1-1.
Dette gir klart håp for Tertnes og etter hvilen er det de som har mest å gi ute på banen. Ingen tvil om at kampen mot Sogndal 2 har brent det meste av kruttet hos guttene. Varegg bytter ut Sturle Næss og inn kommer Ronny Rojas. Et stykke ut i omgangen går Campos ut og inn kommer Tarjei  Holmefjord og Engeberg ut inn Ulvestad
Det blir mye kriging og løping utover i andre omgang, lite finspill denne dagen. Tertnes har en enkel resept på sin fotball enten man liker den eller ikke og mot et slitent Varegg lag holdt.
I det 87 minutt blir en Tertnes spiller felt innenfor 16 meteren og Sindre Flå setter den  sikkert i mål , 1-2. Tertnes kunne fått flere mål på slutten da Varegg flytter opp flere folk men slutt resultatet blir 1-2 og årets første serietap er et faktum. Lite å gjøre med denne kampen , dommeren hadde en del merkelige avgjørelser på fordelsparagrafen som fikk tempraturen til å stige ute på banen , men som sagt ingenting man kan gjøre noe med. To gule til Varegg , Patricio Rojas og Simen Hopsdal. Tertnes fikk noen fler.
Neste kamp kommer kjapt nå , Søndag 12 mai mot Voss borte kl 1800 på kunstgresset på Voss. Da får vi håpe at spillerne er fullt ut restutiert og klar for nye tak.

0000-00-00 00:00:00