Stygt tap mot Sogndal 2

 

Varegg gjorde en bra figur i bortekampen mot Sogndal 2 i vår og håpet var at man kunne stå opp mot et godt lag selv om de hadde med 8 stk fra eliteserie stalllen. Vareggs lag besto av  Skogvang, Balgobin,Hopsdal, Ferstad, Ulvestad, Campos, Bjordal, Holmefjord, Heimark , R. Rojas, og Carvalho.
Kampen kom greit i gang begge lag var frempå noen ganger de første minuttene . Sogndal spillerne viste snart at de hadde et annet tempo i kroppen en en del av Vareggs gutter. De førte blandt annet til at en sogndal spiller ble felt like utenfor 16 meteren etter ca 15 minutter og Nesse Stephansen satte den knallhardt nede i hjørnet. Sogndal ledet 1-0.
Dette bar bud om noe av det som skulle komme utover i kampen.Første store varegg sjanse kommer etter ca 20 minutt da Campos kommer igjennom alene med keeper , men skyter utenfor.
I det 27 minutt oppstår det en misforståelse i Varegg forsvaret , keeper plukker opp et tilbakespill og det dømmes frispark fra kort. hold. Heldigvis blokkeres skuddet og det kom ikke noe ut av det.
Holmefjord får gult kort like etter for takling. Victor Carvalho blir skadet etter 35 minutter og må ut. Petter Ingbrigtsen kommer inn. Litt seinere får Ronny Rojas gult kort. Det  gir et bilde av kampen , Varegg spilleren litt for sein i taklinger fordi spillet går for fort.
Det andre som går igjen er at man ikke scorer på sjanser og da er det vanskelig å vinne kamper. Selvtiliten fra i vår er som blåst bort..
Stilingen til pause blir 1-0 til Sogndal.
Etter pause er det Varegg som kommer best i gang og de viser mer agressivitet i spillet.Etter 62 minutt byttes Ronny Rojas ut og inn kommer Ruben Isaksen Cheung. Hanhar vært ute en stund pga. av skader
Varegg har hatt et bra trøkk i starten av andre omgang , men så går det slik det ofte gjør, motstander scorer. Det står 65 minutter og de scorer på et skudd.
Luften går noe ut av Varegg og like etter i det 71 minutt får en Sogndal spiller stå rimelig alene og heade inn 3-0 over keeper. sogningene viser mye mer løps kraft og stå på vilje enn Varegg.
I det 76 minutt går Bjordal ut og Martin Aase kommer inn.
Like etter får vi se eliteseriekvalitet fra Ulrik Flo , han får en kjempepasning , tar den med seg på brystet , løper fra Varegg forsvaret og setter den til side for keeper. Det står 4-0 etter 79 minutt. Resten av kampen krones med at Heimark skyter vekk ballen etter å ha blitt avblåst for offside. Han får gult kort og må stå over neste kamp.
Et forsmedelig tap for et godt Sogndal lag er et faktum.
Bo Tollak Balgobin blir kåret til Vareggs Beste  i denne kampen.
Det kan se ut som en del av spillerne har gitt opp litt  etter at Florø har rykket i fra. Lyngbø tar innpå bakfra og det kommer en vanskelig bortekamp mot Tertnes til helgen.
Mange utfordringer for guttene med andre ord. Neste kamp er som sagt mot Tertnes på Åstveit lørdag kl 1500
.

0000-00-00 00:00:00