Storseier til Varegg over Årdal

 

Det ble mange mål i oppgjøret mot Årdal på Stemmemyren Lørdag ettermiddag.

Varegg stilte med følgende manskap til start:Fiskum, Engeberg, Hatland,Ferstad,Ulvestad, Hopsdal, Campos, Bjordal, Rojas, Heimark og Cheung.
Varegg tapte for Årdal i en treningskamp i påskeuken og var klar over hvordan de spillte. Likevel begynte kampen litt avventende for Varegg sin del. Det er Årdal som får straffe i det 15 minutt og går opp i ledelsen 0-1 . Det så ut til å være en vekker for Varegg laget for Ronny Rojas reduserer umiddelbart med et pent skudd og det står 1-1. Varegg tar kontroll over banespillet og i det 22 minutt blir Christian Heimark flott frispilt av Daniel Campos og skyter til side for keeper, 2-1 til Varegg. Det blir en del sjanser for varegg laget , men ballen går ikke inn. I stedet er det årdal som utligner i det 34 minutt og det står 2-2. Dette blir resultatet til pause.
Ikke helt fortjent for Årdal.Etter pausen er det varegg som kjører på og Varegg går opp til 3-2 ved Daniel Campos. Han skyter et flott skudd i krysset fra distanse.
Så er Varegg maskinen i gang: Idet 52 minutt Thomas Ulvestad på et raid fra backen og lager 4-2. like etter Ruben Isaksen Cheung header inn 5-2.
Varegg gjør noen bytter, Hopsdal ut og Patricio Rojas inn, Ronny Rojas ut og debutant Sturle Ness inn. Litt seinere i kampen byttes Engeberg  ut og Bo Tollak Balgobin inn.
Christian Heimark legger ytterliggere på til 6-2 i det 64 minutt , med en flott lobb. Like etter blir han felt og setter inn 7-2 på straffe.Årdal får en mann utvist.
Varegg overkjørte Årdal i deler av denne omgangen. Litt skader hos gjestene dro tempoet ned i kampen og det blir ikke flere varegg mål selv om sjansene var der . I stedet er det Årdal som reduserer til 7-3 i det 83 minutt.Forsvaret til Varegg sover litt og er ikke helt med på en retur fra keeper som Årdal scorer på. Vanskelig å holde oppe tempo og konsentrasjon når man overkjører motstander.
7-3 blir sluttresultatet og de ca 60  fremmøtte fikk mange mål og mye god fottball til tider ,å se på.Christian Heimark ble kåret til banens beste og fikke en oppmerksomhet fra ID Hair , vel fortjent med tre mål.
Neste kamp er mot Lyngbø fredag 26 april kl 2015 på Stemmemyren . Konsentrasjon og innsats må nok opp enda et hakk skal seieren dras i land, Lyngbø har fått en god start på sesongen og blir ikke enkle å slå. Vi gleder oss til den kampen.

alt

alt

Christian Heimark ble Vareggs beste i dag.

alt

Asbjørn Evensen ble gjort stas på i pausen i anleding utgivelsen av Vareggsangen på cd. Her iført ny jakke fra Varegg.

alt

En ekte Varegg supporter dette !!!!!!! Han var med og sang "Alle de madammene i Mulen kor de bor " sammen med laget etter kampen.
Det skulle bare mangle siden han har laget den selv.

2013-04-21 10:50:10