Sterk serieåpning av a -laget

alt 

Etter å ha reist opp til Måløy fredag , for å forberede seg best mulig til  kampen lørdag , var det en spillesugen gjeng som stilte til start.

 Varegg stilte med følgende mannskap: Fiskum, Engeberg, Hatland, Ferstad , Ulvestad, Bjordal, Hopsdal,Campos, Heimark, Cheung, Rojas.
Kampen var blitt flyttet til Skavøypoll sin hjemmebane , en del år gammel kunstgressbane. Men det var absolutt en fordel for Vareggs spillestil at banen hadde kunstgressdekke.

Første halvdel av første omgang var det litt avventende spill , lagene følte hverandre litt på "tennene". Varegg hadde noen gode sjanser uten uttelling. TM sin aggresive og fysiske spillestil gjorde også at de var frempå noen ganger uten å skape det helt store. Så i det 36 minutt får Thomas Ulvestad en perfekt stikker fra Daniel Campos , løper igjennom forsvaret og skyter under keeper. Meget bra utført av begge. Varegg trykker mer på og har god kontroll på kampen. Helt mot slutten av første omgang er det Campos som herjer med TM forsvaret. Han går forbi fire forsvarere , blir tatt uten å få straffe , ballen går så ut til Ronny Rojas som banker den inn i lengste hjørne og det står 2-0.
Varegg tar mer over i banespillet etter pausen og styrer kampen mot seier. TM kaster på med folk og kraft i duellene , men får ingen uttelling på sine sjanser. Varegg bytter inn Runar Myrold, Victor Carvalho og Martin Aase ut i andre omgang. Aase kom til en stor sjanse med en gang da han skyter knallhardt i tverrligger.
Alt i alt  en god start for Varegg med 2-0 over Tornado/Måløy. Ingen tvil om at TM kommer til å plukke mange poeng på hjemmebane med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen.
Neste seriekamp er mot Årdal hjemme på Stemmemyren Lørdag 20.04.13 kl 1600.
Varegg tapte for Årdal i en  treningskamp i påsken og har litt å hevne derfra.
Så møt opp og hei guttene frem til seier. God fotball går ikke av moten.

alt

alt

 

 

 

 

 

 

2013-04-14 16:15:40