Sterk borteseier for Varegg

 

Varegg a lag hadde tatt turen til Stryn denne helgen for å spille mot Stryn. Etter en god og  meget rolig  oppladning på misjonshotellet i Innvik fra fredag til lørdag , var guttene klare og tente på oppgaven.
Gressbanen var i god stand etter å ha blitt åpnet så seint som 15 juni og alt lå til rette for god fotball.
Varegg åpnet med følgende lag: Fiskum, Engeberg,Hatland Sundfør,Ferstad,Myrold, Hopsdal , Campos, P.Rojas, Ulvestad, Ingebrigtsen, R.Rojas.
Varegg var nok hvassest i åpningen , men slet med å få spillet til å gli. Stryn stengte oppspills rommene og lå ganske kompakt. De satset en del på lange oppspill til hurtige kantløpere.
Dert klabbet for Varegg laget i store perioder og det var tydelig at mange var ukomfortable med spillet. Stillingen var 0-0 til pause og Runar Myrold hadde fått et gult kort.
Annen omgang fortsetter litt på samme måte med mye kriging og dårlig spill. Varegg gjør noen bytter  rundt 60 minutter , Campos  og Ingebrigtsen ut , Cheung og Bjordal inn.
Det gjør at det blir litt mer trøkk fremover på banen og Varegg presser på Stryn. Varegg gjør nok et bytte, Ronny Rojas går ut og inn kommer Victor Carvalho .
Alle reservene  i dag tok utfordringen og skapte mer innsats i Varegg laget. Det fikk vi betalt for i det 79 minutt da Varegg hadde en kanonade mot Stryn sitt mål og Victor Carvalho er sist på ballen etter en flott assist fra Ulvestad. Litt diskusjon om ballen var inne , men linjemannen var klar og Varegg leder 1-0.
Stryn kaster alt frem for å jage en utligning og kunne lett fått det da en Stryne spiller skyter knallhardt i tverrligger fra 25 meter. Runar Myrold snakker på seg sitt andre gule kort og må ut. Dermed mister han topp oppgjøret mot Florø.
Det ble noen hektiske sluttminutter med store sjanser for begge lag , Bjordal kom igjennom og var alene med keeper , men keeper få en fot på den.
Resultatet blir 1-0 til Varegg og vi er nå fortsatt et poeng bak Florø. Det betyr at neste helg , lørdag 29 juni kl 1400 på Stemmemyren , blir avgjørende for hvem som ligger på toppen av tabellen til ferien.Da kommer nemlig Florø til Bergen og skal møte Varegg.
Da håper vi at alle fotballvenner  , Varegg supportere eller ikke, tar turen til Stemmen og får se toppoppgjøret i denne avdelingen. Møt opp - Møt opp.

0000-00-00 00:00:00