Sponsorteam beklager

 

Beklagelse. 27.8.2013

Hei!

Vi i Sponsorteam As vil på vegne av Varegg Fotball  og oss selv, beklage rotet som har vært rundt utlevering av toalettpapir/tørkeruller til Klubbens støttespillere.

Det har på grunn av omlegging til nytt system hos oss i Sponsorteam, samt misskomunikasjon med distributøren blitt mye forsinkede leveringer, som har ført til at kundene har fått purring i posten før varene har blitt levert på døra.

Dette er veldig uheldig og vi tar selvfølgelig selvkritikk for dette, og har nå løst problemene som har ført til rotet, slik at dette ikke skal oppstå igjen ved en senere anledning.

Det er viktig å understreke at klubben ikke har noen skyld i det som har skjedd, da de ikke har hatt noe med ordre eller utlevering å gjøre.

Vi håper selvfølgelig så mange som mulig kan se bort fra feilen som er blitt gjort og at dere er med å støtter oppunder klubben videre, trass i rotet som har vært. Da det tros alt er klubben som er grunnen til at de fleste kjøper disse produktene fra oss, og det er de som skal stå i fokus.

Skulle det være noen spørsmål rundt dette så ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sponsorteam.no eller ring oss på 45 505 000 mellom kl. 13-20 alle mandag – torsdag, eller mellom kl 10 – 17 på fredager.

Skulle du være en av de som har mottat en purring som du mener er feil så gi beskjed så skal vi rydde opp i dette umiddelbart.

Takk for deres forståelse

Med vennlig hilsen
Daniel Nyborg
Sponsor ansvarlig
Sponsorteam AS

0000-00-00 00:00:00