Opptur for a laget , seier over Tertnes

 

Varegg stilte i nye sorte bortedrakter denne lørdagen enda til det var rimelig varmt utpå banen i solsteiken.
Laget besto av følgende: Skogvang, Balgobin,Ferstad,Hatland Sundfør,Ulvestad, P.Rojas, Bjordal, Hopsdal, Campos,Ingebrigtsen, Cheung.
Varegg startet best på Åstveit og dominerte stort sett banespillet. Tertnes la seg lavt og satset mye på kontringer. Etter 12 minutter får Tertnes et indirekte frispark inne  i  16 meteren. Keeper har plukket opp noe som dommer mener er et tilbakespill. Heldigvis for Varegg slipper de med skrekken og det kommer ingenting ut av det. Varmen gjør at tempoet blir labert i første omgang. Varegg sliter med å få til det avgjørende gjennombrudd foran mål og stanger mot Tertnes forsvaret.
Lagene går til pause uten den helt store underholdningen  ute på banen. Varegg trykker på etter pause men det er Tertnes som får det første målet i det 67 minutt. Ingen fanger opp Matias Møvik som kommer på en kontring og han får gå inn i 16 meteren og skyter i mål. Absolutt i mot spillets gang. Bjordal har nettopp gått ut og Ronny Rojas kommet inn
Varegg bytter ut Bjordal like  før 75 minutter og inn kommer veteran Kristopher Straus. Hatland Sundfør blir flyttet lenger opp i banen og Straus går bak som midt stopper.
Dette skaper enda mer trøkk fremover og belønningen kommer i det 84 minutt da Ruben Isaksen Cheung blir løpt overende i feltet og Varegg får Straffe. Simen Hopsdal setter den sikkert og det er kamp igjen.
Cheung går  ut og debutant Anders Jacobsen Sommer , 97 modell kommer inn.
Like etter kommer Varegg frem i et fint angrep og Petter Ingbrigtsen  setter den sikkert inn fra kort hold.Det står 2-1 til Varegg. Tertnes prøver en sluttspurt og kunne nesten scoret ,men guttene rir det av.
Tertnes virket tamme i denne kampen , de hadde noen perioder i andre omgang der de prøvde å gjøre noe , ellers lå de lavt.
Varegg er tilbake på vinnersporet og det virket som moralen i laget var bedre en på lenge.
Neste kamp er hjemme mot Voss  lørdag 31.08.13 kl 1600 på Stemmen. Da får vi håpe at fremgangen fortsetter.

0000-00-00 00:00:00