Kjempesmell mot Tornado Måløy

 

Varegg stilte med følgende mannskap : Fiskum, Engeberg, Hopsdal, Ulvestad, Ferstad, Campos, P. Rojas, Bjordal,Holmefjord, Ingebrigtsen, Heimark.
Alt lå duket for en flott fotballopplevelse på Stemmemyren denne lørdagen. Været var nok noe i overkant varmt for fotball , men det er jo likt for begge lag. Varegg kom best i gang og hadde noen sjanser som fort kunne gitt mål. I stedet er det TM som scorer etter 15 minutt  da Varegg forsvaret er litt avventende i klareringsarbeidet. En kalddusj i varmen. Men et mål burde man  kunne ta igjen . I stedet  er det TM igjen som scorer i det 20 minutt på et skudd fra kanten av 16 m som går over keeper og i mål. Dette var stort sett de to sjansene TM hadde hatt så langt og de scoret de på. Det begynner å se ut som dette skulle bli dagen da alt går galt. Varegg jobber på for redusering og den kom i det 31 minutt ved Heimark etter en flott stikker fra Ulvestad , flott mål og flott forarbeid.
Lagene går til pause med dette resultatet. Det burde vært fullt mulig å ta inn igjen dette for Varegg. Men det var tydelig i første omgangen at mye ikke stemte denne dagen.
Etter pausen  kommer neste sjokk , Varegg midtstopper inviterer til duell med TM spiss , taper den og det er fri bane mot mål for TM som scorer 1-3 etter 47 minutt.
Luften gikk nok noe ut av Varegg etter dette samtidig som TM fikk ny selvtillit og nye krefter. Det var tydelig og at formen for de fleste Varegg spillere ikke var på topp etter ferien , mye samspill som ikke stemte.
Resten av kampen ble krampaktige forsøk på å ta igjen TM ledelsen , men i stedet er det TM som scorer 1-4 på et frispark. Det så ut som keeper hadde kontroll på den , men den gikk under han og målet var et faktum. Varegg byttet ut Campos, Ingebrigtsen og Holmefjord ut i andre omgang og inn kom Carvalho, Johannsen og Brandt Riise.
Varegg fikk tre gule kort , Ulvestad, Brandt Riise og Engeberg . TM fikk også tre gule kort. Tempraturen steg mot slutten da frustrasjon i Varegg laget bredte seg .
Florø har nå fire poengs forsprang på Varegg. Varegg guttene er nødt til å bruke tiden godt nå for å trene seg opp igjen til nivået man hadde før ferien. Denne kampen er nok en lekse på at skal man henge med i toppen så man legge mer i bunn for å få det slik man ønsker seg.
Neste kamp er mot Årdal borte neste lørdag.

0000-00-00 00:00:00