Flott treningshelg i Sogndal for a-laget

 

A-lag fikk gjennomført en flott treningshelg denne helgen i Sogndal. To kamper ble spilt. Fredag kveld tapte Varegg sin første kamp for året med 2-3 mot Årdal. Varegg hadde det meste av banespillet, men rufsete i forsvaret gjorde at Årdal stakk av med seieren. To mål av Ronny Rojas.
Søndagens kamp mot Sogndal 2 ble en adskillig bedre forestilling. Dette var et rent to'er lag da Sogndal hadd...e møtt Ham-kam dagen før. Det var et godt trent lag vi møtte som sto på helt ut. Likevel lykkes vi bra med å styre banespillet og slapp de ikke til på særlig mange sjanser. Daniel Campos et mål og Martin Aase et , resultat 2-0. Tommy Ørens menn vil nok bli en sterk kandidat på øvre halvdel av tabellen i 2013. Vi skal møte begge disse to lagene i serien i år.
Fokus nå er mot Vadmyra 2 påskedag kl 16.00 på Stemmen. Det er andre cupkvallik kamp. Målet er å ta seg videre i cupen og kanskje venter et lag i rødt onsdag 17 april når 1 runde i cupen går. Men først fokus på Vadmyra. Her må det nullstilles og fokuseres

alt

alt

alt

alt

alt

2013-03-28 10:28:52