Flau forestilling av a laget mot Vik


Alt lå til rette for en god fotball kamp denne helgen da Vareggs a lag møtte Vik på bortebane. Men det skulle ikke gå slik. Det ble en flau forestilling fra  a lagsguttene.
Varegg startet med følgende lag.: Skogvang , Balgobin , Engeberg, Ferstad, Straus, Campos, Hopsdal, Heimark, Ingebrigtsen, R.Rojas , Cheung.
Det så greit ut de første 20 minuttene. Varegg hadde bra kontroll på spillet og kom til noen sjanser. Vik spilte en enkel og ærlig fotball , de slo langt og satset på hurtige kontringer.
En fotball som var tilpasset ferdighetene til spillerne og det betalte seg.
Målene kom slik: 37 minutt 1-0 Dyrstad , 38 minutt 2-0 Tryti, 41 minutt 3-0 Dyrstad, 51 minutt 4-0 Dyrstad , 67 minutt 5-0 Dyrstad, 72 minutt 6-0 Saglien , 78 minutt 7-0 Vevle.
De to første målene kom nok som et sjokk for spillerne og da det tredje kom like etter så gav mange opp.
Det ble diskutert i pausen om at man ikke måtte få brudd i mot i midtbane leddet når mange spillere er på vei fremover , og da det er nøyaktig det som skjer når andre omgang så vidt er startet så
går luften fullstendig ut av mange spillere. Vik fikk tro på det de holdt på med etter hvert som målene rant inn og løp og kjempet .
Varegg gjorde det ikke. Midtbanen til Varegg klarte ikke å holde følge med Vik angriperne og da ble forsvaret overløpt gang på gang.
Bare en god Skogvang i mål forhindret at det ble to sifret dennne lørdagen. Ingen av målene kan legges på keeper og da forstår man hvor dårlig det sto til.
Varegg gjorde sitt første bytte i det 58 minutt, Balgobin ut og Tarjei Holmefjord inn.
Det neste kom i det 69 minutt , Campos og Ingebrigtsen ut og Anders Jakobsen Sommer og debutant Ulrik Lillebøe inn. De to ungguttene , 97 og 96 modell, gjorde sine saker greit og var et friskt pust ut på banen.Jakobsen Sommer fikk et gult kort i det 79 minutt for takling. Det må være en forferdelig opplevelse for så unge spillere  å komme innpå et lag som til de grader har gitt opp , men vi får håpe de ikke mister motet for det.
Herfra kan det bare gå en vei og det er  oppover for dårligere enn dette kan det vanskelig gjøres. Eneste lyspunket i helgen er at Lyngbø gikk på en grisesmell med 6-1 tap for Bjarg slik at tabellsituasjonen er uforandret.
Neste kamp er ikke før om 14 dager heldigvis , Varegg skulle møtt Radøy Manger neste helg , men de er ute av avdelingen. 14 dager med hardt treningsarbeid må til , for da venter Sotra borte . Det blir ikke noen enklere oppgave , da de er også i poengnød og kan rykke ned.

2013-09-08 15:06:45