A laget vant 3-1 borte over Austevoll

 Overbevisende seier over Austevoll.
dsc_0807 500x333 

Varegg stilte med følgende lag: Andre Hermansen Fiskum i mål , Kristoffer Knutsvik , Joakim hatland Sundfør, Stian Ferstad, Mats Engeberg, Patricio Rojas, Simen Hopsdal, Christian Heimark, Daniel Campos, Ronny Rojas og Victor Carvalho.
Varegg tok tak i kampen med en gang og styrte banespillet. Etter 9 minutt går en klarering fra Kristoffer Knutsvik gjennom Austevolls forsvar og Ronny Rojas fanger opp den og setter den til side for keeper.1-0 til Varegg. Austevoll prøver å komme tilbake og i det 18 minutt utnytter  Joakim Bjånesøy en glipp i Varegg forsvaret , runder to forsvarere og setter ballen i lengste hjørne. 1-1.
Varegg dominerer banespillet frem til pause. Guttene kommer til en del store sjanser , men bare nesten foran mål. Austevoll har lite å by på i angrep .Frode Storebø og Trond Heggestad var ikke med i dag.
Varegg gjør en del bytter til andre omgang.Inn kommer Kristoffer Solberg , Mikael Brandt Riise , Thomas Johannesen , Runar Myrold, Martin Åse og Henrik Hoel Olsen.
Dette ser ikke ut til å ha svekket laget, snarere tvert om. I det 53 minutt legger Patricio Rojas inn fra dødlinjen og Austevoll forsvaret henger ikke med når Mikael Brandt Riise setter den inn fra kort hold. 2-1 til Varegg.
Ungguttene fortsetter å presse og i det 70 minutter det Patricio Rojas sin tur til å sette  et innlegg fra Kristoffer Solberg og stillingen er 3-1 til varegg.
Varegg kjører på ut kampen og det burde blitt noen flere mål , men de kom ikke..  En meget godt gjennomført kamp av guttene . Når vi vet at Thomas Ulvestad ,Christopher Straus , Ruben Isaksen Cheung og Svein Erik Bjordal ikke var med, med så er dette en god prestasjon.
Austevoll har vel aldri vært kjent for å være i form på denne tiden året, men liker ikke å tape på hjemmebane , så den sved nok litt denne kampen.
Varegg guttene blir bedre og bedre fra kamp til kamp og det er bare å glede seg til neste kamp. Det er Djerv borte 06.03 på Møhlenpris. Med mange gode spillere og kamp om plassen så blir det nok en severdig kamp.

alt

Ingenting å si på humøret før kampen. Det hjalp godt på med 8-0 over Follese

alt

Ronny Rojas gratuleres etter 1-0 målet

2013-03-02 12:52:39