A laget spilte 3-3 mot Avaldsnes

Avaldsnes hadde tatt turen til Bergen denne helgen for å spille treningskamp mot Varegg.

Avaldsnes rykket ned i fjor sammen med Skjold  fra Vareggs avdeling. De sikter mot direkte opprykk til tredje divisjon igjen og har forsterket laget iflg. trener. Varegg har en viss dominans i banespillet og i det 17 minutt får Varegg et frispark på ca 17 m og Daniel Campos legger den flott i lengste hjørnet. 1-0. I det 29 minutt utligner Avaldsnes på en corner . Svakt forsvarsspill av Varegg gjør at de scorer fra kort hold. Like etter i det 32 minutt utlikner Ruben Isaksen Chueng da han løper greit igjennom Avaldsnes sitt forsvar, runder keeper og går ballen i mål.2-1 til Varegg. Men Avaldsnes har ikke gitt seg , i det 42 minutt kommer et innlegg som Varegg forsvaret ikke henger med på og gjestene gjør 2-2. Et stykke ut i 2 omgang blir Thomas Ulvestad utvist , to gule, og Varegg må spille siste del med 10 mann. I det 86 minutt oppstår det igjen en feil i forsvaret da Vareggs keeper går ut i en duell , misser og Avaldsnes scorer fra skrå vinkel. Avaldsnes leder 2-3. Like etter gjør Ronny Rojas en fin prestasjon da han kommer seg fri i 16 m og lobber elegant over keeper og i mål. Slutt resultatet blir 3-3. Varegg hadde stort sett styringen på kampen og burde scoret noen flere mål og sluppet inn noen færre for at man skal være helt fornøyd. Vi er tidlig i oppkjøringen ennå og man kan se at det er mye" fotball" i dette laget . Når samspillet begynner å sitte skikkelig kommer dette til å bli bra.